Înscrieri pentru studenții care vor să lucreze în Germania Înscrieri pentru studenții care vor să lucreze în Germania
V.ANDRIEȘ Studenții care vor să facă un ban de buzunar în vara anului 2020, se pot înscrie într-o aplicație adresată celor care doresc să... Înscrieri pentru studenții care vor să lucreze în Germania

V.ANDRIEȘ

Studenții care vor să facă un ban de buzunar în vara anului 2020, se pot înscrie într-o aplicație adresată celor care doresc să muncească în Germania.

Conform comunicatului Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț, pentru acest an sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipale pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază. Ȋnscrierea persoanelor se va desfășura până în data de 14 februarie 2020.

Viaţa Nemţeană