Incendiul de la piaţă; 30 de pompieri şi 7 autospeciale în intervenţie Incendiul de la piaţă; 30 de pompieri şi 7 autospeciale în intervenţie
foto: Andrei Mihuţ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că la Fabrica de Pâine Panmont a izbucnit un incendiu. Fabrica se află la... Incendiul de la piaţă; 30 de pompieri şi 7 autospeciale în intervenţie

foto: Andrei Mihuţ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că la Fabrica de Pâine Panmont a izbucnit un incendiu. Fabrica se află la marginea Pieţei Centrale din Piatra Neamţ. Vom reveni cu informaţii.

Update: incendiul se manifestă generalizat la nivelul acoperişului; se intervine pentru localizare şi lichidare;

foto: ISU Neamţ

Update 12.15: Au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu 7 autospeciale (5 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD).La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Nu au fost victime. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 800 mp.

Datorită planșeului din beton de la ultimul etaj, incendiul nu s-a propagat în interiorul clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Viaţa Nemţeană