George Stancov, fost deputat şi ambasador în Mexic, membru ALDE Neamţ! George Stancov, fost deputat şi ambasador în Mexic, membru ALDE Neamţ!
Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, şi-a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, noua achiziţie a partidului, una de valoare, cu rădăcini în politica şi... George Stancov, fost deputat şi ambasador în Mexic, membru ALDE Neamţ!

Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, şi-a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, noua achiziţie a partidului, una de valoare, cu rădăcini în politica şi diplomaţie: ex deputatul PNL de Neamţ, George Stancov, fost ambasador al României în Mexic, de profesie avocat. 

Şeful ALDE este mândru de achiziţie, a declarat că „o spun cu toată responsabilitatea, este un câştig pentru organizaţia judeşeană Neamţ. Nu de mult timp, dl. Stancov a depus adeziune la noi. Are o experienţă bună în ficare palier al activităţii sale. Îi mulţumesc pentru faptul că se află aici!”, a precizat Asaftei.  

Liderul ALDE NEamţ promite surprize în numărul şi numele noilor membri din organizaţia judeţeană, pe care le va prezenta în viitoarea conferinţă de presă, unde vor fi făcute publice numele a 20 de personalităţi locale şi judeţene, între care medici, economişti, jurişti.

„Acţionăm pentru întărirea organizaţiilor. De exemplu, la Roman, sperăm să facem o surpriză frumoasă dacă rezultatul negocierilor va fi unul pozitiv, cu un anumit domn. De asemenea, la Târgu Neamţ, vom avea întâlnire cu 50-60 de doamne privind alegerile pentru Parlamentul European. Se observă un trend ascendent, dar nu ne mulţumim cu atât”, a spus Ion Asaftei.

 

Viaţa Nemţeană