Gavrilescu/Sauciuc/Şalaru- Proiect de ţară la Piatra Neamţ: Unirea cu Basarabia Gavrilescu/Sauciuc/Şalaru- Proiect de ţară la Piatra Neamţ: Unirea cu Basarabia
„După cum deja se cunoaşte, PMP este singurul partid al cărui proiect de ţară este unirea cu Republica Moldova.  O ţară unită cu toţi... Gavrilescu/Sauciuc/Şalaru- Proiect de ţară la Piatra Neamţ: Unirea cu Basarabia

„După cum deja se cunoaşte, PMP este singurul partid al cărui proiect de ţară este unirea cu Republica Moldova.  O ţară unită cu toţi românii în graniţele lor. PMP, prin toţi reprezentanţii lui, va face tot ce se poate pentru a fi în rezonanţă cu cetăţenii şi cu alegătorii noştri, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Bogrdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ.

Vreau, în această conferinţă de presă, alături de fratele Anatol Şalaru, fost ministru în Guvernul Republicii Moldova,  să re-confirmăm candidaţii noştri.

Subsemnatul:  Bogdan Gavrilescu care am învăţat în ultimii 4 ani ce înseamnă administraţie. Vom merge cu aceeaşi oamei cu aceeaşi echipă tânără cu oameni care îşi doresc să schimbe faţa României. Vrem o administraţie împreună cu cetăţeanul. Trebuie să înţelegem că încrederea în administrarea României este în votul oamenilor. Este un an deosebit, un an cu multe probleme. Nu este normal ca acest oraş să sufere. Sunt proiecte pe care PMP le va prezenta în fiecare săptămână începând de azi înainte, proiecte pe care le considerăm prioritate pentru oraş şi pentru România. Pentru că doar aşa cetăţenii vor înţelege ce face, cum muncim pentru aceste localităţi.

Poate nu reuşim în totalitate să rezolvăm cât ne-am dori, îmi doresc o schimbare, măcar să schimbăm 10 la sută, să vadă cetăţenaul că ne schimbăm. Noi suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu cu toată clasa politică pentru a ne înţelege în tot ceea ce este cel mai bun pentru oameni. Oameni buni, haideţi să redăm încrederea oamenilor în clasa politică! Haideţi să înţejleagă că noi îi reprezentăm pe ei şi nu venim în faţa lor o dată la 4 ani când avem nevoie de ei!”.

Cel de al doilea candidat prezentat, Cristian Sauciuc, candidatul PMP pentru Consiliul Judeţean, „omul care va fi portavocea PMP în judeţ şi omul care, cred eu, poate reprezenta cel mai bine PMP în CJ”, spune Gavrilescu.

Şi Cristian Sauciuc a abordat tema unirii, de data aceasta prin prisma infrastructurii : „După cum ştiţi, PMP prin parlmentarii lui s-au bătut pentru autostrada unirii. Citeam zilele trecute că vor s-o finalizeze undeva după 2027. Sper ca PMP să pună presiune ca autostrada să poată fi realizată mai repede. Ar fi bine să ne gândim şi nişte drumuri expres Piatra Neamţ- Bacău, Piatra Neamţ- Roman. Suntem un partid cu o coloană vertebrală, cu o echipă tânără, care dorim să facem ceea ce este mai bine.

Anatol Şalaru, preşedinte executiv al Partidului Unităţii Naţionale din Republica Moldova: „Este partid construit împreună  cu Traian Băsescu pentru a crea un instrument la Chişinău pentru a pune umărul la întregirea neamului românesc de pe cele două maluri ale Prutului. Preşedintele Traian Băsescu a fost de  nenumărate ori în republica Moldova şi de acolo îl cunosc pe Bogdan Gavrilescu.

Fac un apel la basarebaneii din Neamţ să voteze PMP deoarece este unicul partid care are un scop nobil, unirea Basarabiei cu România. Noi suntem alături, vreau să fac un apel la basarabeni să nu uite de cei de acasă, să nu uite că datorită lui Traian Băsescu şi-au dobândit cetăţenia română„.

Viaţa Nemţeană