Gavrilescu (PMP Neamţ) vine cu mesaj de la Bucureşti: Testare de candidaţi la Mişcarea Populară Gavrilescu (PMP Neamţ) vine cu mesaj de la Bucureşti: Testare de candidaţi la Mişcarea Populară
Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ, s-a întors, vineri, cu o sarcină clară de la Consiliul Executiv Național al PMP: va organiza, la Neamţ, un sondaj... Gavrilescu (PMP Neamţ) vine cu mesaj de la Bucureşti: Testare de candidaţi la Mişcarea Populară

Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ, s-a întors, vineri, cu o sarcină clară de la Consiliul Executiv Național al PMP: va organiza, la Neamţ, un sondaj de opinie în care vor intra cel puţin trei candidaţi pe care Mişcarea Populară îi are în vedere pentru Preşedinţia României.

Un lucru este clar, a postat preşedintele PMP Neamţ pe pagina sa de facebook:

„Partidul Mișcarea Populară va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale! 
În cadrul Consiliul Executiv Național al PMP ce s-a desfășurat astăzi, la Palatul Parlamentului, au fost dezbătute strategiile pentru alegerile prezidențiale de anul acesta. În urma unui sondaj de opinie, cinci persoane vor fi testate, printre care şi Eugen Tomac, Robert Turcescu sau Mihai Neamţu”.

Nu sunt încă precizări referitoare la dimensiunea acestui sondaj, dacă va fi realizat doar între membrii PMP sau în baza unui instrument sociologic obişnuit, cu marjele de eroare acceptate.

PMP îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale până pe 10 august, a anunţat, vineri, preşedintele partidului, Eugen Tomac, care a precizat că a fost comandat un sondaj de opinie în care alături de el au mai fost incluşi Robert Turcescu, Theodor Paleologu, Mihail Neamţu şi George Mioc.

„Am avut o şedinţă foarte fierbinte, unde am discutat doar despre alegerile prezidenţiale, alegeri foarte importante şi aşteptate de toţi românii. Aşa cum am subliniat încă de la deschiderea lucrărilor, PMP va merge în această campanie cu un candidat propriu. Avem în clipa de faţă o strategie pe care partidul şi-a propus-o pentru următoarea perioadă în ceea ce priveşte desemnarea celui mai bun candidat pe care PMP şi-l doreşte să-l trimită în această bătălie politică. Am stabilit ca paşi, ca primă etapă, să comandăm în cel mai scurt timp un sondaj de opinie unde vor fi testate persoane din interiorul PMP, dar şi figuri politice apropiate de PMP sau de dreapta, de linia noastră politică şi a preşedintelui Băsescu. Deci, vom face această analiză în următoarea perioadă şi sunt convins că la următorul Consiliu Executiv Naţional sau Colegiu Naţional, care reuneşte toţi preşedinţii de organizaţii din toate judeţele şi din diaspora, implicit Republica Moldova, vom stabili care este candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale”, a afirmat Tomac, după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului.

Viaţa Nemţeană