Furtună în Neamţ: peste 6000 de oameni fără curent electric, copaci şi stâlpi la pământ Furtună în Neamţ: peste 6000 de oameni fără curent electric, copaci şi stâlpi la pământ
Cinci linii electrice, 88 de posturi de tranformare nealimentate, cinci stâlpi de curent rupţi şi 6123 de oameni fără curent electric în urma furtunii... Furtună în Neamţ: peste 6000 de oameni fără curent electric, copaci şi stâlpi la pământ

Cinci linii electrice, 88 de posturi de tranformare nealimentate, cinci stâlpi de curent rupţi şi 6123 de oameni fără curent electric în urma furtunii de aseară din Neamţ, informează Delgaz Grid joi seara, la orele 22,00.

Au fost afectate în totalitate: Schitul Tarcău şi localităţile Poiana Teiului, Cheahlău, Grintieş, Dreptu, Hociungi, Broşteni, Moldoveni, Trei Fântăni şi parţial, Poiana Largului.

În această dimineaţă, la orele 6,00, mai erau 3924 de consumatori nealimentaţi. Potrivit ISU Neamţ, erau 53 de posturi de tranformare nealimentate şi 11 stâlpi rupţi.

În urma codului portocaliu de furtuni, pompierii nemţeni au intervenit:

Misiune degajare arbori căzuţi pe DJ 17 B în comuna Poiana Teiului. Se deplasează o autospecială cu 4 pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Tîrgu Neamț, Garda II Poiana Teiului. Misiune degajare arbori căzuţi pe carosabil în comuna Moldoveni, sat Hociungi. Se deplasează o autospecială cu 4 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Misiune degajare arbori căzuţi pe DN 15 C în comuna Bălțătești. Se deplasează o autospecială cu 4 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț (ISU Neamţ)

(foto: Catrinel Cojocaru)

Viaţa Nemţeană