Fostul senator Cadăr candidează pentru ALDE! Vezi cine este candidatul ALDE la Piatra Neamţ! Fostul senator Cadăr candidează pentru ALDE! Vezi cine este candidatul ALDE la Piatra Neamţ!
  Ciprian Enache şi fostul senator de Neamţ Leonard Cadăr (legislatura 2012-2016) sunt noile achiziţii ALDE Neamţ, prezentate, astăzi, în cadrul unei conferinţe de... Fostul senator Cadăr candidează pentru ALDE! Vezi cine este candidatul ALDE la Piatra Neamţ!

 

Ciprian Enache şi fostul senator de Neamţ Leonard Cadăr (legislatura 2012-2016) sunt noile achiziţii ALDE Neamţ, prezentate, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ei sunt şi primii candidaţi pe care ALDE NEamţ i-a prezentat pentru alegerile locale din 2020:

Ciprian Enache va candida  la Primăria Piatra Neamţ. A fost de două ori consilier judeţean, în mandate parţiale; a fost director la Direcţia de Tineret şi Sport şi director al Parcului Naţional Ceahlău; este căsătorit, 3 copii, este din Piatra Neamţ, absolvent al Facultăţii de Silvicultură;

Ciprian Enache:

„De ce proiectul Piatra Neamţ? Pentru că sunt pietrean get beget, ştiu nevoile pietrenilor, sunt de aici, cred că experienţa pe care o am în politică pot să o pun la dispoziţia cetăţenilor”. 

Ion Asaftei, preşedinte ALDE Neamţ:

Avem şanse foarte serioase de a fi câştigători într-o foarte mare de unităţi administrative teritoriale. Echipa ALDE se întăreşte, ne bazăm pe experienţa candidaţilor noştri. Faptul că încep să vină spre ALDE oameni din toate domeniile, este un lucru foarte bun. Pentru noi rămâne ca o un pivot faptul că d. Enache vrea să atragă foarte mulţi tineri. Mi-a plăcut modul său de abordare. Îi mulţumesc d-lui Cadăr pentru că  optat pentru ALDE”.

Leonard Cadăr a fost senator, este pietrean de 40 ani, dar acum locuieşte în zona Roman.

Vreau să pun umărul la comuna Boteşti, comuna mea natală, cu părere de rău pot să spun că acolo nu sunt realizări şi nu sunt investiţii; vreau să pun la dispoziţia cetăţenilor de acolo experienţa şi puterea mea. Vreau să-mi pun amprenta pentru că acei cetăţeni chiar merită! 

 

Viaţa Nemţeană