Fata din Piatra Neamţ care a uimit România: „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă” Fata din Piatra Neamţ care a uimit România: „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”
Isabela Stănescu a urcat pe scena Românii au talent și a spus „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”. Apoi a urmat adevăratul spectacol, nimeni... Fata din Piatra Neamţ care a uimit România: „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”

Isabela Stănescu a urcat pe scena Românii au talent și a spus „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”. Apoi a urmat adevăratul spectacol, nimeni nu se aștepta să cânte așa!, relatează huff.ro. Isabela Stănescu a cântat operă pe scena Românii au talent din 15 februarie.

Isabela Stănescu din Piatra Neamț este eleva Liceului de Arte ”Victor Brauner”. În clasele I-VIII, a studiat pianul ca instrument principal, a mers la concursuri, olimpiade și recitaluri pe scene importante.  ”Din clasa întâi până în clasa a VIII-a am studiat pian principal, cu mers la concursuri, la olimpiade, cu recitaluri etc. Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzica pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar intre canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzica populară”, a declarat Isabela în fața juraților.

Patru de Da a avut Isabela la Români au talent. Patru de da în platou şi milioane de Da în ţară şi în străinătate. 

”Copii… dacă vă uitați la această emisiune, nu fiți cuminți, nu mâncați tot din farfurie ca să vă dea mama la romi”, a spus Florin Călinescu, în încercarea de a a mai atenua o prejudecată. (foto: huff.ro)

Viaţa Nemţeană