Emilia Arcan (senator PSD): Am votat creşterea valorii tichetelor de masă cu 33%! Emilia Arcan (senator PSD): Am votat creşterea valorii tichetelor de masă cu 33%!
Legea prin care valoarea tichetelor de masă crește cu 33%, de la 15 la 20 de lei a fost inițiată și votată de parlamentarii... Emilia Arcan (senator PSD): Am votat creşterea valorii tichetelor de masă cu 33%!

Legea prin care valoarea tichetelor de masă crește cu 33%, de la 15 la 20 de lei a fost inițiată și votată de parlamentarii PSD, anunţă senatoarea PSD de Neamţ, Emilia Arcan.

„Chiar dacă nu mai suntem la guvernare, PSD a demonstrat că se preocupă de creșterea nivelului de trai al românilor!
Decizia majorării valorii tichetelor de masă, adoptată marţi, în Parlament, le va aduce românilor un plus de venituri, într-o perioadă în care PNL blochează majorările de salarii și de pensii și majorarea alocațiilor pentru copii”.

Inițiativa PSD, de a majora valoarea tichetelor de masă, corectează decalajul față de prețurile reale ale mâncării. Valoarea medie a unei mese de prânz a fost calculată de specialiști la 21,4 lei.

„Cu toate că și parlamentarii PNL au votat legea făcută de PSD, Orban nu e interesat de creșterea nivelului de trai al românilor. Majorarea valorii tichetului de masă nu afectează economia, din contră, o susține! Fiecare leu cheltuit pe tichete de masă aduce încasări bugetare de 40 de bani; prin urmare creșterea la 20 de lei a valorii tichetelor de masă va aduce venituri suplimentare la buget”.

Președintele Iohannis are obligația să promulge legea de majorare a valorii tichetelor de masă pentru ca toți salariații să aibă lunar mai mulți bani în buzunare!

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.