Emilia Arcan: PDL a mai închis o dată spitalele. Acum PNL= PDL dărâmă complet sistemul public de sănătate! Emilia Arcan: PDL a mai închis o dată spitalele. Acum PNL= PDL dărâmă complet sistemul public de sănătate!
Senatoarea Emilia Arcan(PSD), membră în Comisia pentru Sănătate Publică din Senatul României, a declarat, după audierea lui Victor Costache, propus ministru al Sănătăţii, că... Emilia Arcan: PDL a mai închis o dată spitalele. Acum PNL= PDL dărâmă complet sistemul public de sănătate!

Senatoarea Emilia Arcan(PSD), membră în Comisia pentru Sănătate Publică din Senatul României, a declarat, după audierea lui Victor Costache, propus ministru al Sănătăţii, că în opinia celui audiat, „ROMÂNII TREBUIE SĂ-ȘI FACĂ ABONAMENTE LA SPITALE PRIVATE!”.

Propunerile liberalului, care au lăsat loc la un lung şir de comentarii negative, au dus la primirea unui  aviz negativ pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, din partea comisiilor reunite de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat.

S-au înregistrat ;
📌20 de voturi „pentru” avizul negativ
📌 6 „împotrivă”
📌 o abţinere.

Senatoarea Emilia Arcan a rezumat:

„Concluziile ministrului propus!

📌Privatizarea sănătății înseamnă că, în România o să trăiască doar cine are bani;
📌Va fi mai rău pentru cei care nu-și permit să meargă la o clinică privată și puțin mai bine pentru cei care își permit deja acest lucru.;
📌Mai puține tratamente gratuite la spitalele publice, mai mulți clienți la spitalele private.

PDL a mai închis o dată spitalele.
Acum PNL= PDL dărâmă complet sistemul public de sănătate.

📌Va fi mai ieftin să murim decât să trăim!

Ministrul Costache mai face un cadou prietenilor săi din privat.
După ce i-a mutat la banii publici alocați programelor naționale de sănătate acum vrea să le mai asigure o sursă suplimentară de venit.

ROMÂNII TREBUIE SĂ-ȘI FACĂ ABONAMENTE LA SPITALE PRIVATE.

Liberalii își deservesc astfel clienții politici cu multe alte miliarde de lei din buzunarul românilor, în plus față de miliardele din banii publici la care deja le-au dat acces.

De ce mai plătim asigurare de sănătate, dacă devin obligatorii abonamentele la clinicile private???

Pentru marea majoritate a românilor nivelul veniturilor nu permite nici abonament și nici tratament – coplata – la spitale private”.

Viaţa Nemţeană