Dragoş Chitic: “Venim în fata pietrenilor cu realizări concrete” * “pentru proiectele viitoare avem finanţarea deja obţinută iar termenele de finalizare sunt clare” Dragoş Chitic: “Venim în fata pietrenilor cu realizări concrete” * “pentru proiectele viitoare avem finanţarea deja obţinută iar termenele de finalizare sunt clare”
Dragoş Chitic, candidatul PMP pentru un nou mandat de primar şi echipa PMP Piatra Neamţ vin în fata pietrenilor cu realizări concrete din perioada... Dragoş Chitic: “Venim în fata pietrenilor cu realizări concrete” * “pentru proiectele viitoare avem finanţarea deja obţinută iar termenele de finalizare sunt clare”

Dragoş Chitic, candidatul PMP pentru un nou mandat de primar şi echipa PMP Piatra Neamţ vin în fata pietrenilor cu realizări concrete din perioada acestui mandat de primar. Iar în ceea ce priveşte proiectele viitoare, ceea ce îi diferenţiază de ceilalţi candidaţi şi promisiunile lor nerealiste, sunt proiecte ce au deja obţinută finanţarea, iar termenele de finalizare sunt clare.

“Realizările acestui mandat sunt numeroase şi le-am prezentat într-un raport de activitate transmis pietrenilor chiar săptămâna trecută. Pentru perioada următoare avem proiecte cu sursele de finanţare deja asigurate şi termene de execuţie până în 2022. Sunt semnate  contractele de finanţare pentru un număr de 26 de proiecte europene în valoare de peste 53 de milioane de euro care vor dezvolta într-un ritm  accelerat oraşul în următorii doi ani. Şi nu ne oprim aici, mai sunt încă 10 proiecte pentru care aşteptăm dintr-un moment în altul aprobarea finanţării, proiecte care înseamnă alte 15 milioane de euro. Pregătim în paralel accesarea de noi fonduri neramburasabile în exerciţiul financiar care începe chiar anul viitor. Vom continua să ne batem pentru fiecare euro european pus la dispoziţia municipiul nostru de organismele finanţatoare”, a declarat Dragoş Chitic.

Acesta a mai precizat că echipa PMP este singura care poate oferi garanţia că Piatra Neamţ va continua pe drumul european pe care a pornit, că proiectele cu fonduri europene vor fi finalizate şi că există dorinţă şi pricepere pentru a realiza noi proiecte cu fonduri nerambursabile.

“Împreună am pornit pe un drum european, împreună trebuie să rămânem pe acest drum european. Vin în faţa dumneavoastră având alături o echipă care îmi împărtăşeşte viziunea. Avem experienţa necesară, avem priceperea, dar mai ales avem dorinţa de a continua proiectele începute. Echipa PMP este formată din oameni oneşti, oameni care au performat în domeniile lor de activitate, dar mai ales oameni care au înţeles că votul dumneavoastră îi obligă să fie în slujba dumneavoastră. Să poarte un dialog permanent cu cetăţenii, să le asculte şi să le identifice problemele şi să găsească soluţii pentru rezolvarea acestor probleme. E o echipă care şi-a asumat acest obiectiv ambiţios, să facă din Piatra Neamţ un oraş de 10+ şi care poate să transpună în practică acest obiectiv”, a mai declarat Dragoş Chitic.

Articol comandat de PMP Neamţ

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.