Dragoş Chitic: Se distribuie pachetele cu ajutoare alimentare şi de igienă Dragoş Chitic: Se distribuie pachetele cu ajutoare alimentare şi de igienă
Începând de luni, Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Piatra Neamț distribuie pachetele cu ajutoare alimentare, la depozitul local POAD aflat în Cartierul... Dragoş Chitic: Se distribuie pachetele cu ajutoare alimentare şi de igienă

Începând de luni, Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Piatra Neamț distribuie pachetele cu ajutoare alimentare, la depozitul local POAD aflat în Cartierul Speranța, str. Izvoare nr.151K, de luni până joi între orele 8.30-16.00, iar vineri între orele 8.30-14.00, a anunţat primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic.


Categoriile de persoane care beneficiază de acest sprijin sunt:
✅ Beneficiarii de venit minim garantat (titular și membri);
✅ Beneficiarii de alocație de susținere a familiei (titular și membri);
✅ Persoanele aflate în situații critice de viață, inclusiv persoanele cu handicap grav și accentuat și cele care locuiesc în așezări informale.

Odată cu ajutoarele alimentare, se acordă și produsele de igienă, toate acestea în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2018-2021.

Viaţa Nemţeană