Deputatul Cozmanciuc anunţă: Școala va începe în condiții de siguranță, în data de 14 septembrie! Deputatul Cozmanciuc anunţă: Școala va începe în condiții de siguranță, în data de 14 septembrie!
Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, anunţă deschiderea noului an şcolar pe 14 septembrie, în condiţii de siguranţă: Guvernul PNL a luat o serie... Deputatul Cozmanciuc anunţă: Școala va începe în condiții de siguranță, în data de 14 septembrie!

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, anunţă deschiderea noului an şcolar pe 14 septembrie, în condiţii de siguranţă:

Guvernul PNL a luat o serie de măsuri pentru a oferi siguranță copiilor noștri.

Pentru a asigura accesul elevilor la lecțiile online, a fost alocata din fondul de rezervă al Guvernului suma necesară pentru achiziția a 250.000 de tablete. Licitația este în curs de derulare.

Guvernul a disponibilizat, din fondurile europene, 125 de milioane de euro care vor fi destinați decontării cheltuielilor făcute de autoritățile locale pentru achiziționarea de 200.000 de laptopuri suplimentare pentru care asigură finanțare de 50 de milioane.

125 de milioane vor fi alocați pentru decontarea cheltuielilor pe care le au autoritățile locale pentru achiziționarea mijloacelor de protecție sanitară, a dezinfectanților.

Guvernul PNL va mai aloca o sumă de bani și pentru decontarea cheltuielilor făcute de autoritățile locale pentru achiziția de cisterne sanitare, acolo unde este necesar, unde se asigură apă curentă și toate facilitățile necesare în școlile respective.

Cu fonduri de la Banca Mondială este în curs de derulare achiziția pentru 1.164 de unități școlare, de 74.000 de laptopuri, de asemenea, table interactive și camere web.

Ne pasă de viitorul copiilor, de Educația lor! #SePoate

Viaţa Nemţeană