De la Papa Ioan Paul al doilea, la terasa Cocoşului de aur, Mirel Manea cântă UNIC pentru pietreni! De la Papa Ioan Paul al doilea, la terasa Cocoşului de aur, Mirel Manea cântă UNIC pentru pietreni!
Eveniment de mare clasă pe terasa Restaurantului Unic, vineri, în ajun de Sfântu Petru! Mirel Manea şi orchestra vor cânta pentru pietreni, la invitaţia... De la Papa Ioan Paul al doilea, la terasa Cocoşului de aur, Mirel Manea cântă UNIC pentru pietreni!

Eveniment de mare clasă pe terasa Restaurantului Unic, vineri, în ajun de Sfântu Petru! Mirel Manea şi orchestra vor cânta pentru pietreni, la invitaţia Restaurantului Cocoşul de Aur!

Mirel Manea a cântat, în anul 2010, pentru Papa Ioan Paul al doilea, la Vatican. El a fost românul care a încântat zeci de mi de oameni, alături de Gheorghe Zamfir, în Piaţa San Pietro. După eveniment, a stat de vorbă câteva ore cu Suveranul Pontif. A făcut parte din marile orchestre din Italia şi a cântat alături de nume grele ale muzicii din ţară şi din străinătate.

La invitaţia Partidului Popular European (PPE), Mirel Manea Orchestra a susţinut  un concert chiar la Parlamentul European. A făcut parte din orchestrele Catedralei Murialdo din Milano şi Grande Orchestra Di Fiatti Salerno. 

Artistul, care este cunoscut mai ales în străinătate, va cânta vineri seara la UNIC, cu orchestra sa. Toţi sunt profesionişti, talentaţi şi iubitori de muzică.

RESTAURANTUL COCOŞUL DE AUR PREGĂTEŞTE O SEARĂ DE SFÂNTU PETRU DE NEUITAT!

Vineri, 28 iunie, ora 18,00 meniu pe sprânceană:

Meniu Manea:

Duo de prepeliță și confit de rata cu piure de cartofi și conopida, sos de zmeura cu vin
Desert profiterol
Vin ars pt. bărbaţi
Spumant pt doamne!

 

Viaţa Nemţeană