Cristian Sauciuc(PMP): Am încredere atât în echipa PMP de la Consiliul Local cât şi în echipa PMP pentru Consiliul Judeţean! Cristian Sauciuc(PMP): Am încredere atât în echipa PMP de la Consiliul Local cât şi în echipa PMP pentru Consiliul Judeţean!
Mă numesc Cristian Sauciuc şi mă prezint în faţa dumneavoastră ca un om care a intrat în politică pentru că vrea să schimbe ceva,... Cristian Sauciuc(PMP): Am încredere atât în echipa PMP de la Consiliul Local cât şi în echipa PMP pentru Consiliul Judeţean!

Mă numesc Cristian Sauciuc şi mă prezint în faţa dumneavoastră ca un om care a intrat în politică pentru că vrea să schimbe ceva, iar după 4 ani de administraţie locală este încrezător că lucrurile au început să meargă spre bine. Cred că schimbarea se poate face, dar nu peste noapte!

Sunt candidat pe listele Partidului Mişcarea Populară, atât la Consiliul Local – locul 3 cât şi pentru Consiliul Judeţean – locul 1 pe buletinele de vot.

Timp de un an de zile, am fost consilier local şi de trei ani sunt director la SC SALUBRITAS SA. Am încredere atât în echipa PMP de la Consiliul Local cât şi în echipa PMP pentru Consiliul Judeţean! Sunt echipe puternice, formate din oameni competenţi, capabili să schimbe atât faţa municipiului Piatra Neamţ cât şi faţa judeţului Neamţ!

Sunt căsătorit, am doi copii şi vreau pentru ei şi pentru toţi tinerii din Piatra Neamţ şi din judeţ, să facem un loc unde să-şi poată construi viitorul!

Votaţi PMP poziţia 3 pe buletine la Primar şi Consiliul Local şi poziţia 1 la Preşedintele Consiliului Judeţean şi Consiliul Judeţean!

Viaţa Nemţeană