Cristian Sauciuc, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ! Cristian Sauciuc, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ!
Cristian Saucicuc este candidatul PMP Neamţ pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a anunţat astăzi, Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ într-o conferinţă... Cristian Sauciuc, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ!

Cristian Saucicuc este candidatul PMP Neamţ pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a anunţat astăzi, Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ într-o conferinţă de presă.

„Îl considerăm pe Cristi Sauciuc drept omul care poate să ducă în acest an, destul de încercat, bătăliile pentru partid, pentru noi toți, pentru cetățeni!”, a spus şeful PMP Neamţ.

Cristian Sauciuc este preşedinte ales al organizaţiei PMP Piatra Neamţ, director la SC Salubristas SA şi este considerat de către şeful său politic, „vioara întâi a organizaţiei în această bătălie”.

Aruncarea lui Saucicuc într-o bătălie extrem de grea – votul pentru preşedintele Consiliului Judeţean este nominal – a fost decizia întregii organizaţii, spune Gavrilescu.

”PMP nu a pretins niciodată că este un partid foarte mare, ne-am văzut lungul nasului. Dar mă deranjează calitatea oamenilor din consiliile locale care nu au venit 4 ani cu un proiect de dezvoltare”.

Printre priorităţile candidatului de la Mişcarea Populară una dintre cele mai importante este cea legată de infrastructură, „Autostrada Iasi-Tg Mureș, Autostrada A7 care trece pe lângă Roman și drum expres Piatra Neam-Bacău. Asta înseamnă dezvoltarea județului”.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.