Cozmanciuc(PNL): „Uneori, a doua șansă înseamnă a face un pas în spate” Cozmanciuc(PNL): „Uneori, a doua șansă înseamnă a face un pas în spate”
Un nou răspuns dat de preşedintele PNL Neamţ pe marginea deciziei fostului primar de Roman de a pleca la alt partid, vizează legalitatea candidaturii... Cozmanciuc(PNL): „Uneori, a doua șansă înseamnă a face un pas în spate”

Un nou răspuns dat de preşedintele PNL Neamţ pe marginea deciziei fostului primar de Roman de a pleca la alt partid, vizează legalitatea candidaturii lui Lucian Micu, în contextul unei hotărâri judecătoreşti care include interdicţia.

Mugur Cozmanciuc a declarat:

„Nimănui nu i se poate refuza o a doua șansă, însă uneori a doua șansă înseamnă a face un pas în spate. Asta cred că nu a înțeles Lucian Micu. Am spus de mai multe ori că îmi pare rău că s-a ajuns în situația de a fi declarat incompatibil, având în vedere întreg contextul. Însă nu putem ocoli, cu bună știință, o decizie definitivă a instanței.

Interdicție de 3 ani – asta spune raportul Agenției Naționale de Integritate https://www.integritate.eu/INCO…/INTERDIC%C8%9AIE-3-ANI.aspx.

Domnul Micu pretinde că Partidul Național Liberal nu l-ar mai fi vrut, însă, în realitate, legea nu îi permite să candideze. Este regretabilă decăderea domnului Micu, iar asocierea cu Ionel Arsene și PSD demonstrează perfect acest fapt. Un lucru în comun au au cei 2 candidați PSD: amândoi au ajuns să se creadă mai presus de lege”.

Viaţa Nemţeană