Cozmanciuc: PNL Neamţ îşi va desemna candidaţii pentru primării până în noiembrie Cozmanciuc: PNL Neamţ îşi va desemna candidaţii pentru primării până în noiembrie
Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat, într-o conferinţă de presă, că PNL Neamţ îşi va desemna candidaţii pentru primăriile din judeţ până în... Cozmanciuc: PNL Neamţ îşi va desemna candidaţii pentru primării până în noiembrie

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat, într-o conferinţă de presă, că PNL Neamţ îşi va desemna candidaţii pentru primăriile din judeţ până în luna noiembrie:

„Urmează alegeri interne(…) PNL Neamț este pregătit și continuă pregătirea pentru campania pentru alegerile prezidențiale! Din toamnă vom identifica candidații pentru primării pentru alegerile din 2020, iar criteriile de desemnare vor fi ca cele din 2016”. 

Criteriile din 2016 sunt singurele elemente de eligibilitate, Cozmanciuc ferindu-se să contureze vreun profil ori să lanseze vreun nume. 

„Știu că poate există uneori păreri formate și greu de depășit dar dacă nu ar fi fost criteriile corecte în 2016, cele 25 de primării nu ar fi fost câștigate. În plus, au fost candidați care au bătut primari în funcții de 3 – 4 mandate (ca de exemplu Trifești, Răucești, Țibucani, Ghindăoani și altele”.

Liberalii vor face  sondaje de opinie, cercetări, dar vor fi analizate și persoanele în sine şi echipele pe care le vor susține. 

Preşedintele PNL Neamţ susţine că liberalii sunt o echipă unită şi că fricţiunile din organizaţie au dispărut: 

„PNL Neamț în momentul de față consider că față de o atmosferă puțin neplăcută, care poate a mai fost, acum este ancorat și pregătit pentru viitor. Colegii de la CJ au fost corecți, consilierii locali la fel! PNL Neamț dacă nu ar fi fost o echipă puternică nu ar fi obținut un rezultat bun la alegerile europarlamentare!”

Viaţa Nemţeană