Cozmanciuc (PNL Neamţ): Alegeri anticipate fără emoţii! Cozmanciuc (PNL Neamţ): Alegeri anticipate fără emoţii!
„PNL și-a asumat un lucru transparent și democratic, care a fost solicitat de  majoritatea populației: vot în 2 tururi pentru primari. PSD a spus... Cozmanciuc (PNL Neamţ): Alegeri anticipate fără emoţii!

„PNL și-a asumat un lucru transparent și democratic, care a fost solicitat de  majoritatea populației: vot în 2 tururi pentru primari. PSD a spus că nu este de acord cu acest demers și a depus moțiune de cenzură. Practic, PSD nu a vrut să fie alegeri locale în două tururi, ca democrația să aibă o susținere largă și au depus moțiune de cenzură”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedinte PNL Neamţ, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a precizat faptul că PNL și-a asumat  alegeri în două tururi,şi că în lipsa acestei reglentări, PNL merge pe ideea de alegeri anticipate:

„Susținem ideea alegerilor anticipate pentru a ne întoarce cât mai repede la electorat. PNL este pregătit pentru a intra în alegeri anticipate fără emoții, nu avem probleme în a gestiona drumul spre victorie. Mergem înainte cu privirea senină către electorat, vrem să organizăm alegeri anticipate cât mai repede și bine, așa cum au fost și alegerile prezidențiale organizate de Guvernul PNL”.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.