Cozmanciuc anunţă sfârşitul calvarului pe DN 15! Cozmanciuc anunţă sfârşitul calvarului pe DN 15!
Lucrările de modernizare la DN 15 vor fi finalizate până în luna septembrie! Unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră pentru Valea... Cozmanciuc anunţă sfârşitul calvarului pe DN 15!

Lucrările de modernizare la DN 15 vor fi finalizate până în luna septembrie! Unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră pentru Valea Muntelui, din județul Neamț, va fi finalizat cu celeritate, anunţă deputatul PNL de Neamţ, Mugur Cozmanciuc, după discuţiile purtate cu oficialii de la Compania Naţională de Drumuri.

DN 15 Bicaz-Poiana Largului

Este vorba despre drumul Bicaz-Poiana Largului, aflat în reabilitare, unde traficul rutier se desfăşoară cu foarte mare greutate.

Guvernul PNL, prin C.N.A.I.R și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P. Iași au stabilit cu societatea care și-a asumat lucrările de modernizare și reparații a DN 15 să le finalizeze în cel mai scurt timp.

D.R.D.P. Iași va face plățile restante. Antreprenorul se obligă să demareze lucrările rămase de executat, conform termenelor stabilite pentru executarea acestor lucrări și va depune toate eforturile pentru finalizarea acestor lucrări în termen de 14 zile de la data emiterii de către D.R.D.P. Iași a Ordinului de reluare a execuției lucrărilor.

Dincolo de luptele politice, interesul cetățenilor primează! Valea Muntelui are nevoie de o șosea funcțională pentru a avea oportunități de dezvoltare! Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Guvernul PNL care au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru a debloca acest proiect.

#GUVERNPNL #PNLNEAMT

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.