Comunicat de presă PMP Neamţ Comunicat de presă PMP Neamţ
Vineri, 3 februarie 2017, începând cu ora 15.00, în Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț, a avut loc Conferința Ligii Aleşilor Locali a... Comunicat de presă PMP Neamţ

Vineri, 3 februarie 2017, începând cu ora 15.00, în Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț, a avut loc Conferința Ligii Aleşilor Locali a Partidului Mişcarea Populară Neamț. Principalul obiectiv al Conferinței a fost „Constituirea Ligii Aleşilor Locali din Județul Neamț (LAL-PMP NT)” având pe ordinea de zi: 1. Aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcționare al LAL PMP Neamț precum şi, 2. Alegerea Consiliului Executiv Județean al Ligii Aleşilor Locali. Dintr-un număr de 81 de aleşi locali la nivel județean au fost desemnați: – Un Preşedinte (interimar) – Un Prim-vicepreşedinte (interimar) – Un Secretar general (interimar) – 6 Vicepreşedinți (interimari) – 7 Secretari executivi (interimari) – 5 Membri supleanți. (Biroul de presă al Partidului Mişcarea Populară)

Viaţa Nemţeană