Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, posibilă desfăşurare la Piatra Neamţ Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, posibilă desfăşurare la Piatra Neamţ
Deşi se solicită în regim de gratuitate, Sala Polivalentă din Piatra Neamţ ar putea fi gazda Campionatului Naţional de Box pentru Juniori, competiţie programată... Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, posibilă desfăşurare la Piatra Neamţ

Deşi se solicită în regim de gratuitate, Sala Polivalentă din Piatra Neamţ ar putea fi gazda Campionatului Naţional de Box pentru Juniori, competiţie programată să se desfăşoare în perioada 4-9 septembrie.

Solicitarea este făcută de Fundaţia „Boxul Nemţean”, care a solicitat încheierea unui parteneriat cu municipiul Piatra Neamţ, din care ar mai face parte şi Federaţia Română de Box. 

Dacă propunerea va trece mâine, 30 august, de votul consilierilor locali, în şedinţa ordinară, Sala Polivalentă va fi pusă la dispoziţie timp de 6 zile, câte 4 ore pe zi. Se estimează 200 de sportivi din toată ţara şi 2500 de spectatori. 

Viaţa Nemţeană