Bogdan Gavrilescu, candidat nemțean la Europarlamentare, lansare, vineri, la Cinema „Mon Amour”. Este așteptat Traian Băsescu. Bogdan Gavrilescu, candidat nemțean la Europarlamentare, lansare, vineri, la Cinema „Mon Amour”. Este așteptat Traian Băsescu.
PMP îşi va lansa candidaţii pentru Parlamentul European la Piatra Neamţ, vineri, la Cinema „Mon Amour” (Dacia) la Piatra Neamţ, într-o manifestare amplă, care... Bogdan Gavrilescu, candidat nemțean la Europarlamentare, lansare, vineri, la Cinema „Mon Amour”. Este așteptat Traian Băsescu.

PMP îşi va lansa candidaţii pentru Parlamentul European la Piatra Neamţ, vineri, la Cinema „Mon Amour” (Dacia) la Piatra Neamţ, într-o manifestare amplă, care a cuprins Moldova încă de săptămâna trecută, la Bacău.

Vineri, este rândul filialei PMP Neamţ să organizeze acest eveniment politic, mai ales că Neamţul are şi un candidat pe lista PMP, Bogdan Gavrilescu, preşedinte de partid şi viceprimar de Piatra Neamţ.

Mesajul politic al preşedintelui şi candidatului PMP Bogdan Gavrilescu este cel cuprins în Programul Politic pe care PMP îl va lansa vineri la Piatra Neamţ.

„Pentru noi e important să prezentăm cetățenilor programul și proiectele Partidului Mișcarea Populară! Vreți măcar un motiv pentru care să votați PMP? Trebuie să știți că PMP este singurul partid, care a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale! Pe 26 mai ieșiți la vot, e un drept si o datorie a noastră. Doar împreună putem schimba lucrurile! Uniți in Europa pentru România prosperă!”

Vineri, 17 mai

ora 14,00– conferinţă de presă la sediul partidului; ora 16,00 – lansarea candidaţilor şi prezentarea Programului Politic la Cinema „Mon Amour” PIatra Neamţ; ora 20,00– emisiune la 1 TV Piatra Neamţ.

Viaţa Nemţeană