Băut şi fără permis corespunzător, cu motoscuterul prin Păstrăveni Băut şi fără permis corespunzător, cu motoscuterul prin Păstrăveni
Un tânăr din Păstrăveni este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului,... Băut şi fără permis corespunzător, cu motoscuterul prin Păstrăveni

Un tânăr din Păstrăveni este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, informează IPJ Neamţ.

La data de 9 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat în trafic,  un tânăr de 28 de ani, din Păstrăveni, în timp ce conducea un motoscuter, pe DC 19, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta deține permis de conducere doar pentru categoria B, nu și pentru categoria A2.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

(Sursa foto: BotoşaniNews.ro)

Viaţa Nemţeană