ALDE Piatra Neamţ, gest umanitar la Văleni: „Cu toții avem nevoie de apă pentru a supraviețui!” ALDE Piatra Neamţ, gest umanitar la Văleni: „Cu toții avem nevoie de apă pentru a supraviețui!”
La inițiativa consilierului local ALDE, Tihenea Cristian, câțiva membri ai organizației ALDE Piatra Neamț – Roxana Mihăilă, Neculai Enăchescu, Laura Lupu și Corina Bouroș,... ALDE Piatra Neamţ, gest umanitar la Văleni: „Cu toții avem nevoie de apă pentru a supraviețui!”

La inițiativa consilierului local ALDE, Tihenea Cristian, câțiva membri ai organizației ALDE Piatra Neamț – Roxana Mihăilă, Neculai Enăchescu, Laura Lupu și Corina Bouroș, s-au mobilizat și au donat 1500 l de apă minerală/plată locuitorilor din cartierul Văleni, mun. Piatra Neamț, unde inundațiile au făcut prăpăd zilele acestea.

„Ceea ce au găsit acolo depășește imaginația noastră! Implicarea civică este esențială pentru a pune în funcțiune societatea. Astfel de acțiuni pot avea un impact pozitiv în viețile oamenilor care se află în nevoie. 

Din fericire, modalităţile prin care ne putem purta poverile unii altora sunt aproape infinite, dacă ne gândim la tot ajutorul financiar, emoţional, fizic şi spiritual pe care îl putem oferi altora.

Chiar şi lucrurile mărunte pe care le facem, precum faptul de a ajuta pe cineva cu un pahară cu apă sau ţinând o uşă deschisă, pot uşura viaţa cuiva. 
Asemenea dezastre ne amintesc cât se poate de bine următorul fapt: adevăraţii creştini arată iubire unii faţă de alţii şi faţă de semenii lor. Această iubire este ceva ce nu poate fi distrus de nici o furtună.
Felicitări, dragi colegi !
Mulțumim din suflet tuturor celor care i-au sprijinit!”, a declarat preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei. 

„Nu vă pot exprima în cuvinte ce sentiment am trăit alături de colegii mei , în cartierul Văleni. Mişcat profund de cele întâmplate, ne-am mobilizat şi am fost alături de oamenii greu încercaţi de viitură. Pe parcursul a câteva ore,  am fost în permanentă legătură cu vicepresedintele Consiliului Judetean dl. Asaftei Ion, căruia îi mulţumesc pentru sprijin„, a spus consilierul local ALDE, Cristian Tihenea (în imagini).

Viaţa Nemţeană