Alături de PSD-ALDE-PPU, Dulamă reclamă apartenenţa la PMP! Alături de PSD-ALDE-PPU, Dulamă reclamă apartenenţa la PMP!
Parcursul politic al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Laurenţiu Dulamă– susţinut de PMP în această funcţie, se află la o nouă răscruce de drumuri, după... Alături de PSD-ALDE-PPU, Dulamă reclamă apartenenţa la PMP!

Parcursul politic al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Laurenţiu Dulamă– susţinut de PMP în această funcţie, se află la o nouă răscruce de drumuri, după un debut alături de Gheorghe Ştefan şi continuat în PMP, unde a avut, ca preşedinte, prima fractură: a fost demis (alături de alţi preşedinţi din PMP din ţară) de către Băsescu pentru scorul alegerilor parlamentare.

Nu intenţionăm să facem un istoric politic al vice-preşedintelui CJ, vorbim doar de opţiunea lui actuală, după ce a fost acuzat o perioadă, în interiorul partidului că ar cocheta cu PNL, că nu este alături de echipa PMP.

Ei bine, ultima apariţie publică a lui Laurenţiu Dulamă s-a făcut sâmbătă, sub umbrela PPU (Partidul Puterii Umaniste), al cărui solgan este „Bucuria de a fi propriul stăpân!”, fondat de Dan Voiculescu şi stăpânit la Neamţ de Teodor Meleşcanu.

Despre această apariţie, preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu (întrebat fiind de jurnalistul Daniel Vinca), a dat următorul răspuns:

Mesajul meu pentru dl. Dulamă nu este de azi! Este de mai mult timp în urmă. Întotdeauna Laurenţiu Dulamă a avut o uşă deschisă pentru a regândi, pentru a revedea cu cine a plecat la luptă şi să nu uite cine a reuşit să-l scoată şi să-l pună în funcţia pe care este astăzi (vicepreşdinte al Consiliului Judeţean Neamţ, nn).

Dacă în 2020 a mai găsit un partid … uleţ unde să candideze, în 2024, va mai găsi vreunul?”

Răspunsul lui Laurenţiu Dulamă s-a menţinut în cotele obişnuite de când tot este acuzat că trece la alt partid. Chiar dacă a fost văzut clar la PPU, la lansarea Alianţei PSD-ALDE-PPU sâmbătă, îmbrăcat în acelaşi registru cromatic pe care l-au avut toţi participanţii, Dulamă susţine că este tot în PMP:

” Eu sunt membru PMP! Am mers la toate şedinţele iar în procesul pe care l-am avut cu Prefectura (pentru repunerea în funcţia de vice-preşedinte CJ, nn) nici măcar nu m-au întrebat! Iar faptul că dacă mi-aduc aminte de cei care m-au susţinut- dacă mi-aduc aminte, aşa să scrieţi- eu cred că întrebarea trebuie să şi-o pună ei, în oglindă. Eu nu cred că este normal să nu fiu pe nici o listă!”, a răspuns Dulamă.

Viaţa Nemţeană