Accident grav între un tir şi un autoturism. Victime, trei femei şi un bărbat Accident grav între un tir şi un autoturism. Victime, trei femei şi un bărbat
Astăzi, în jurul orelor 10, în comuna Răuceşti, la Oglinzi, a avut loc un accident între un  TIR și un autoturism, informează ISU Neamţ.... Accident grav între un tir şi un autoturism. Victime, trei femei şi un bărbat

Astăzi, în jurul orelor 10, în comuna Răuceşti, la Oglinzi, a avut loc un accident între un  TIR și un autoturism, informează ISU Neamţ. În urma accidentului au rezultat 4 victime.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. La eveniment s-au deplasat trei ambulanțe din cadrul SAJ Neamț.

În primă fază, două victime au fost transportate la spital și celelalte două au fost  asistate medical la locul evenimentului urmând să se decida daca vor fi şi ele transportate la spital. Ulterior, ISU Neamț a revenit cu informaţia că a mai fost transportată înca o victima la spital, cea de patra victima fiind în ambulanță unde i se acordă primul ajutor, urmând să fie transportată la spital.

IPJ Neamţ informează că din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 76 de ani, din Suceava, a condus un autoturism pe DN 15 C, din direcția Fălticeni – Târgu-Neamț, iar în comuna Răucești nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autotractor (TIR) condus de un tânăr de 31 de ani, din Mureș.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Suceava, cât și a trei femei (două femeie de 61 și 64 de ani din Suceava și o femeie de 70 de ani, din Brașov). Cele trei femei erau pasagere în autoturismul condus de șoferul sucevean.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul autoturismului încă nu a putut fi testat, fiind transportat la spital unde i se vor recolta probe biologice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Viaţa Nemţeană