Neamţ: ALDE a intrat în pregătirile pentru alegeri Neamţ: ALDE a intrat în pregătirile pentru alegeri
Biroul Politic Teritorial al organizației ALDE Neamț a analizat stadiul identificării și desemnării candidaților ALDE pentru alegerile locale care vor avea loc la data... Neamţ: ALDE a intrat în pregătirile pentru alegeri

Biroul Politic Teritorial al organizației ALDE Neamț a analizat stadiul identificării și desemnării candidaților ALDE pentru alegerile locale care vor avea loc la data de 27 septembrie 2020.


Ion Asaftei, preşedintele liberal-democraţilor nemţeni, a declarat că „în scurt timp vom prezenta întreaga echipă dar şi programul nostru electoral, atât pentru judeţ, cât şi pentru celelalte unități administrativ-teritoriale (municipii, orașe, comune)”.

Printre criteriile privind desemnarea candidaţilor, ALDE va ţine cont de sugestiile nemțenilor: „Vom veni în faţa lor cu propuneri realiste, concrete şi mai ales realizabile! Miza alegerilor locale este să înțelegem toți că în democrație lucrurile bune, sustenabile nu se construiesc numai de la vârf – se schimbă un primar sau un partid cu altul și gata – ci fiecare dintre noi trebuie să își asume o responsabilitate”, a adăugat Asaftei.

Liderul ALDE presimte o campanie cel puţin provocatoare şi îndeamnă electoratul la calm şi luciditate:

„Felul în care ne alegem primarii și consilierii, felul în care arată campania e grăitor. Va fi important pentru fiecare cetățean care își dă votul să analizeze cu calm toate provocările pe care politicienii și le aruncă unii altora și să-și păstreze luciditatea la urne, selectând din multitudinea de variante pe cea care corespunde cu interesul său comunitar!”.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.