Parchetul Neamț a dispus măsura pentru ofițerul anticorupție cu recidive la volan

0

La data de 06 februarie a.c., unitatea de parchet a dispus față de femeiea reținută aseară pentru infracțiuni la regimul rutier, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Potrivit ziarului atitidineadeneamt.ro, este vorba despre Ioana Golodin, ofițer anticorupție la București.

La data de 27 decembrie 2023, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe strada Alexandru cel Bun, din Piatra-Neamț, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 48 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, femeia în cauză avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Polițiștii au continuat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023- ianuarie 2024, persoana în cauză ar fi condus de mai multe ori autoturismul, deși avea permisul de conducere suspendat.

La data de 5 februarie a.c., față de aceasta a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma materialului probator administrat, față de femeia de 48 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 6 februarie a.c., aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Facem precizarea că pe tot parcursul cercetării penale am beneficiat de suportul Serviciului Județean Anticorupție Neamț, informează insp Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț..