Prefectul Adrian Niţă: Poligonul auto din Piatra Neamț – Un diamant neșlefuit!

0

De mai bine de 15 ani, Poligonul Auto – cunoscut şoferilor mai vechi pentru lecţiile de condus dar şi pentru examenele în teren, se află în paragină. Până şi zonele asfaltate dispar, fiind înlocuite cu iarbă sau, mai rău, pământ gol săpat de ploi. Aici, de-a lungul timpului, au făcut şcoală şi au dat examene sute (poate mii) de şoferi din judeţul Neamţ. Deşi aflat în administrarea Colegiului Tehnic de Transporturi Piatra Neamţ, zona a fost lăsată să se distrugă cu complicitatea tuturor decidenţilor locali, de la primari la consilieri.

Prefectul Vasile Adrian Niţă a fost la faţa locului:

“Astăzi (6 noiembrie, nn), în urma mesajelor primite de la voi, dragi pietreni, am vizitat poligonul auto din orașul nostru. Un spațiu în care natura și-a revendicat drepturile și unde timpul pare să se fi oprit. Cu toate acestea, văd un potențial imens aici!

AŞA ARATĂ ACUM POLIGONUL (VIDEO)

Imaginați-vă competiții de drift, atât pentru începători cât și semiprofesionisti Trasee de karting, unde tinerii și adulții pot simți adrenalină la maxim într-un cadru protejat Întâlniri săptămânale pentru pasionații de tuning auto Un spațiu ideal pentru instructorii auto să-și inițieze elevii.

Și nu în ultimul rând, un loc perfect pentru evenimentul anual Tuning Fest sau altele de acest gen. Mă voi întâlni cu conducerea Colegiului Tehnic de Transporturi Piatra Neamț și cu autoritățile locale și județene pentru a găsi soluții de a readuce acest loc în inima comunității noastre. Haideţi să revitalizăm împreună acest spațiu!”