12 C
Piatra Neamț
vineri, martie 1, 2024

Emilia Arcan, preşedinta APP Neamţ: “La ora actuală, depăşim 5% din opţiunile de vot”

Politică

Schema lui Carabelea nu a funcționat astăzi: Viceprimarul Alin Lehăduș rămâne pe funcție!

În spațiul public se știe că primarul Andrei Carabelea a fost profund deranjat de declarațiile viceprimarului Alin Lehăduș, pe care le-a considerat ofensatoare. Imediat după aceste declarații, au fost găsite pretextele administrative pentru care Lehăduș nu mai corespunde ca viceprimar.

Delegație nemțeană, prezentă la semnarea contractului de lucrări pentru cel mai mare spital de urgență al Moldovei

Contractele pentru construirea celor două spitale regionale Iaşi şi Cluj, cu bani din PNRR, au fost semnate ieri, la Guvern.

Senatorul Sorin Lavric(AUR) vrea președinția Consiliului Județean

Senatorul AUR, Sorin Lavric, și-a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura în cursa pentru președinția Consiliului Județean Neamț, din...

Primarul de Roznov a trecut la PSD! Îl susțin cu toată tăria pe Daniel Harpa, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Lovitură grea pentru PNL Neamț, care pierde un primar important, Vasile Pavăl de la Roznov, care a ales tabăra PSD și mai...

Ex senatoarea de Neamţ Emilia Arcan, preşedinta organizaţiei Neamţ Alianţa pentru Patrie declară că datele ultimului sondaj CURS privind opţiunile de vot nu sutn şi nu au cum să fie reale, în contextul în care nivelul de trai a românilor a luat-o la vale:

Ultimul sondaj CURS realizat recent în plină avalanşă de scumpire a alimentelor, arată că românii ar fi foarte mulţumiţi de guvernul care îi conduce şi care i-a lăsat pe foarte muţi aproape muritori de foame. CURS ne intoxică cu aceste procente neverosimile în contextul celei mai mari crize a nivelului de trai din România, din ultimii 30 de ani, de parcă românii şi-ar vota proprii călăi!

Alianţa pentru Patrie, singurul partid care demontează toate declaraţiile mincinoase ale guvernanţilor, care solicită în mod repetat luarea unor măsuri urgente pentru stoparea preţurilor la alimentele de bază, ar avea, potrivit sondajului CURS, doar 1 la sută!

O minciună sfruntată, plătită pentru a menţine haosul şi sărăcia în această ţară.

Alianţa pentru Patrie este un partid bine organizat, în fiecare judeţ au venit oameni care au crezut în proiectul politic românesc a lui Liviu Dragnea, care nu s-au lăsat păcăliţi de structurile care l-au înlăturat pentru ca ele să-şi dezvolte afacerile şi interesele. La 15 ianuarie aveam în ţară peste 80.000 de membri cu carnet, în judeţ vin zilnic oameni nemulţumiţi de felul cum este condusă România şi aderă la proiectul nostru politic.

Alianţa pentru Patrie este un partid românesc sută la sută, format din români de toate naţionalităţile, nefinanţat de grupările Soros, din fonduri externe suspecte sau de guvern. Este un partid are, din toate datele reale pe care le avem, la ora actuală depăşeşte 5 la sută!”

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

Schema lui Carabelea nu a funcționat astăzi: Viceprimarul Alin Lehăduș rămâne pe funcție!

În spațiul public se știe că primarul Andrei Carabelea a fost profund deranjat de declarațiile viceprimarului Alin Lehăduș, pe care le-a considerat ofensatoare. Imediat după aceste declarații, au fost găsite pretextele administrative pentru care Lehăduș nu mai corespunde ca viceprimar.

Dimișcă, Poveste fără sfârșit…

LAURENȚIU DIMIȘCĂ Galeriile de Artă „Lascăr Vorel” din Piatra-Neamț, vă invită să întâmpinați sosirea primăverii vizitând  expoziția „Poveste fără...

Daniel Harpa: Echipa PSD Neamț vă dorește primăvară frumoasă!

Dragi locuitori ai județului Neamț, echipa social-democrată vă urează cu prilejul zilei de 1 Martie ca toate visele să vă înflorească în...

Tânărul șofer din accidentul de azi noapte de la Petricani, nu a mai putut fi salvat

Cu tot efortul celor de la SMURD, deși i s-au făcut manevre de resuscitare și a fost transportat cu semne vitale la...

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp la Bicaz

La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Sericiului Rutier-BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la...