2.5 C
Piatra Neamț
luni, decembrie 6, 2021

Politiştii nemţeni au donat plasmă şi sânge pentru bolnavii de coronavirus în stare gravă

Politică

Liviu Dragnea a devoalat încă din 2019 jaful din energie! Un adevăr neluat în seamă şi care ne costă dramatic(Emilia Arcan, preşedinta APP Neamţ)

"Haideți să ne amintim împreună cât adevăr spunea președintele Liviu Dragnea, despre jaful din România …!Dar, din...

Emilia Arcan (A.P.P. Neamţ): La mulți ani, dragi români! La mulți ani, dragi nemțeni!

De ziua noastră, a tuturor romanilor, transmit un gând bun şi un sincer “La mulți Ani!” românilor de pretutindeni și nemțenilor mei...

Remus Munteanu(PSD): LANSĂM PROGRAMUL DE GUVERNARE! Marţi, ora 18

Deputatul PSD de Neamţ, Remus Munteanu, informează pietrenii despre lansarea Programului de Guvernare a PSD, în...

Bogdan Gavrilescu dă asigurări că PMP nu va ieşi din scena politică, dar nu exclude colaborarea cu PNL

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Neamţ, Bogdan Gavrilescu a declarat astăzi într-o emisiune TV, că "PMP nu se uneşte cu nimeni!", dar că...

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț s-au alăturat campaniei Ministerului Afacerilor Interne de donare de sânge și plasmă, pentru pacienții internați în stare gravă, urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Un apel la solidaritate umană, un răspuns al polițiștilor care au donat sânge, fără a ști pe cine ajută, către cei care, poate, nu mai au tărie sau speranță să strige.

Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unei persoane care duce în aceste zile o luptă cruntă pentru a rămâne în viață.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită responsabilă, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot ajuta pe ceilalți.

Gestul poliţiştilor nemțeni vine ca un îndemn la adresa comunităţii, de a se alătura cu empatie semenilor aflaţi în nevoie.

Nevoia de sânge a spitalelor a crescut  în această perioadă de grea încercare, iar cei care au învins în lupta cu virusul SARS-CoV-2, cunosc cel mai bine cât de important este un ajutor nesperat, în clipe de cumpănă.

Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.

Donarea nu necesită programare, aşa cum nici nevoia de sânge nu o putem înscrie pe liste de aşteptare!

O oră din viața noastră, poate salva o viață!

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

SJU Piatra Neamţ/Situaţia persoanelor infectate cu SARS Cov2

Sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ 82 de persoane infectate cu SAS Cov 2 şi 21 de persoane suspecte,...

Hram(Sf. Nicolae) şi sărbătoare în micuţa biserică – bijuterie din Băluşeşti

Biserica cu hramul Sf. Nicolae şi-a întâmpinat, ieri, oaspeţii, în sărbătoarea Sf Nicolae, patronul spiritual al lăcaşului de cult.

Locuri de muncă în Neamţ în această săptămână(Document AJOFM)

Zona Piatra-Neamț Denumire loc de muncaNr locuriAGENT DE SECURITATE1AMBALATOR MANUAL4AMBALATOR MANUAL2CASIER5COFETAR2CROITOR2CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA2ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII1FACTOR...

Remus Munteanu(deputat)/Felicitare de Sf. Nicolae

Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Nicolae, cunoscut ca protector în special al celor tineri, devenit peste veacuri...

Piatra Neamţ/Poliţia a prins tâlharii din staţia de autobuz

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18:30,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin SNUAU...