2.5 C
Piatra Neamț
luni, decembrie 6, 2021

Florentina Moise(consilier PSD), răspuns către Mihai Obreja: “Nu e nimeni la dispoziția dumneavoastră și nu înțeleg cum v-ați permis să îmi tăiați microfonul!”

Politică

Liviu Dragnea a devoalat încă din 2019 jaful din energie! Un adevăr neluat în seamă şi care ne costă dramatic(Emilia Arcan, preşedinta APP Neamţ)

"Haideți să ne amintim împreună cât adevăr spunea președintele Liviu Dragnea, despre jaful din România …!Dar, din...

Emilia Arcan (A.P.P. Neamţ): La mulți ani, dragi români! La mulți ani, dragi nemțeni!

De ziua noastră, a tuturor romanilor, transmit un gând bun şi un sincer “La mulți Ani!” românilor de pretutindeni și nemțenilor mei...

Remus Munteanu(PSD): LANSĂM PROGRAMUL DE GUVERNARE! Marţi, ora 18

Deputatul PSD de Neamţ, Remus Munteanu, informează pietrenii despre lansarea Programului de Guvernare a PSD, în...

Bogdan Gavrilescu dă asigurări că PMP nu va ieşi din scena politică, dar nu exclude colaborarea cu PNL

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Neamţ, Bogdan Gavrilescu a declarat astăzi într-o emisiune TV, că "PMP nu se uneşte cu nimeni!", dar că...

Şedinţa extraordinară de Consiliu Local s-a încheiat cam brusc astăzi, după ce preşedintele de şedinţă, consilierl Mihai Obreja (PNL) i-a tăiat microfonul colegei sale de la PSD, Florentina Moise.

Obişnuit să conducă în stil personal (deseori amendat de elevii de la Rareş, inclusiv cei foarte buni la carte), fie la director la Colegiu, fie inspector şcolar general, cu un partid care îi dă acum şi legitimitate, Mihai Obreja a pus capăt şedinţei după cum i-a fost voia de preşedinte.

Lucrurile s-au întâmplat chiar la finalul şedinţei, după câteva replici care au avut loc între Bogdan Gavrilescu(PMP) şi primarul Andrei Carabelea.

Consiliera Florentina Moise a ripostat public, dacă nu a avut prilejul să o facă în şedinţă:

Domnule Obreja, consilierii locali nu sunt elevii dumneavoastră!

Astăzi mi s-a tăiat microfonul în ședința Consiliu Local de către consilierul Mihai Obreja și nu am putut explica de ce am votat împotriva unui proiect de hotărâre prin care se dorea înființarea unei creșe care să funcționeze pe lângă Colegiul Tehnic Forestier.

Vreau ca pietrenii să știe că am pedepsit obrăznicia și lipsa de respect care s-au instituit în CL Piatra Neamț, ale cărui ședințe sunt conduse de consilierul Mihai Obreja.

Intenția mea a fost să le explic oamenilor faptul că directorul colegiului avea obligația de a ne prezenta în cadrul ședinței de comisie procesul verbal al Consiliului de Administrație al unității, pentru a primi aviz favorabil. Posibil că domnul Obreja încurcă instituțiile .

Și mâine stau la dispoziția oamenilor și votez orice proiect în avantajul orașului, dar nu pot să nu sancționez ambițiile și orgoliile personale care se poartă pe spinare oamenilor! Domnule Obreja, vă rog să nu vă mai purtați ca la școală! În CL Piatra Neamț alta trebuie să vă fie atitudinea. Nu e nimeni la dispoziția dumneavoastră și nu înțeleg cum v-ați permis să îmi tăiați microfonul! Dacă vă considerați atât de bun în politică, vă rog să candidați singur la alegeri și să obțineți funcții, nu sub umbrelă galbenă, ca să vă ascundeți după ea!

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

SJU Piatra Neamţ/Situaţia persoanelor infectate cu SARS Cov2

Sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ 82 de persoane infectate cu SAS Cov 2 şi 21 de persoane suspecte,...

Hram(Sf. Nicolae) şi sărbătoare în micuţa biserică – bijuterie din Băluşeşti

Biserica cu hramul Sf. Nicolae şi-a întâmpinat, ieri, oaspeţii, în sărbătoarea Sf Nicolae, patronul spiritual al lăcaşului de cult.

Locuri de muncă în Neamţ în această săptămână(Document AJOFM)

Zona Piatra-Neamț Denumire loc de muncaNr locuriAGENT DE SECURITATE1AMBALATOR MANUAL4AMBALATOR MANUAL2CASIER5COFETAR2CROITOR2CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA2ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII1FACTOR...

Remus Munteanu(deputat)/Felicitare de Sf. Nicolae

Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Nicolae, cunoscut ca protector în special al celor tineri, devenit peste veacuri...

Piatra Neamţ/Poliţia a prins tâlharii din staţia de autobuz

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18:30,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin SNUAU...