2.5 C
Piatra Neamț
luni, decembrie 6, 2021

Poliţia Piatra Neamţ, raid pe ordine publică

Politică

Liviu Dragnea a devoalat încă din 2019 jaful din energie! Un adevăr neluat în seamă şi care ne costă dramatic(Emilia Arcan, preşedinta APP Neamţ)

"Haideți să ne amintim împreună cât adevăr spunea președintele Liviu Dragnea, despre jaful din România …!Dar, din...

Emilia Arcan (A.P.P. Neamţ): La mulți ani, dragi români! La mulți ani, dragi nemțeni!

De ziua noastră, a tuturor romanilor, transmit un gând bun şi un sincer “La mulți Ani!” românilor de pretutindeni și nemțenilor mei...

Remus Munteanu(PSD): LANSĂM PROGRAMUL DE GUVERNARE! Marţi, ora 18

Deputatul PSD de Neamţ, Remus Munteanu, informează pietrenii despre lansarea Programului de Guvernare a PSD, în...

Bogdan Gavrilescu dă asigurări că PMP nu va ieşi din scena politică, dar nu exclude colaborarea cu PNL

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Neamţ, Bogdan Gavrilescu a declarat astăzi într-o emisiune TV, că "PMP nu se uneşte cu nimeni!", dar că...

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț au aplicat sancțiuni în valoare de peste 12.000 de lei, în urma unei acțiuni organizate pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat optim de ordine publică și siguranță rutieră.

La data de 4 iulie a.c., în intervalul orar 02.00 – 05.00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ în colaborare cu cei ai Serviciului de Ordine Publică, au acţionat în municipiul Piatra Neamț şi în localitatea Girov, pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale, a faptelor comise cu violență și creșterea gradului de disciplină rutieră.

De asemenea, acțiunile desfășurate de polițiști au vizat verificarea modului de respectare a măsurilor impuse pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, la care au fost cooptaţi reprezentaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi peste 30 de poliţişti, care au efectuat verificări și controale de specialitate la 17 obiective economice și au legitimat peste 120 de persoane.

Pentru neregulile constatate pe parcursul acțiunii, au fost aplicate 4 sancţiuni conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi una conform OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 12.500 de lei.  

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

SJU Piatra Neamţ/Situaţia persoanelor infectate cu SARS Cov2

Sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ 82 de persoane infectate cu SAS Cov 2 şi 21 de persoane suspecte,...

Hram(Sf. Nicolae) şi sărbătoare în micuţa biserică – bijuterie din Băluşeşti

Biserica cu hramul Sf. Nicolae şi-a întâmpinat, ieri, oaspeţii, în sărbătoarea Sf Nicolae, patronul spiritual al lăcaşului de cult.

Locuri de muncă în Neamţ în această săptămână(Document AJOFM)

Zona Piatra-Neamț Denumire loc de muncaNr locuriAGENT DE SECURITATE1AMBALATOR MANUAL4AMBALATOR MANUAL2CASIER5COFETAR2CROITOR2CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA2ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII1FACTOR...

Remus Munteanu(deputat)/Felicitare de Sf. Nicolae

Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Nicolae, cunoscut ca protector în special al celor tineri, devenit peste veacuri...

Piatra Neamţ/Poliţia a prins tâlharii din staţia de autobuz

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18:30,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin SNUAU...