Carabelea, primul atac public la Chitic: “Nu veți mai vedea primarul plecând cu bagaje și oameni de la PNL la un alt partid”

0

Intrat în cursa pentru conducerea PNL Piatra Neamţ, primarul Andrei Carabelea a lansat public primul atac la fostul primar Dragoş Chitic, după episodul tranşării candidaturii PNL la primăria Piatra Neamţ:

“Trebuie să învățăm din lecțiile trecutului pentru a ne îmbunătăți viitorul. Iar eu vă asigur că nu veți mai vedea primarul plecând cu bagaje și oameni de la PNL la un alt partid, chiar înainte de alegeri. Și nu mai vreau să văd cum proiectele orașului depind de o majoritate la limită formată din trei partide și jumătate. Proiectele mari și îndrăznețe se fac cu două treimi”.

declaraţia integrală, aici: https://www.facebook.com/photo?fbid=266217505292313&set=a.202513128329418

Declaraţia este unul dintre argumentele expuse de Andrei Carabelea în obiectivele sale ca potenţial preşedinte al PNL Piatra Neamţ. Nu Dragoş Chitic îl încurcă pe primar în incursiunea sa către nr1 în PNL Piatra Neamţ, el are un contracandidat cel puţin în intenţie, fostul prefect de Piatra, Vasile Panaite şi mai are şi o largă susţinere de la conducerea interimară dar şi de la organizaţiile de cartier, ca să nu mai vorbim şi de alte susţineri. S-ar putea presupune, după datele vizibile că, de fapt, Andrei Carabelea are drum lin către fotoliul de preşedinte.

De aceea, atacul la fostul primar (şi preşedintele PNL Piatra Neamţ) Dragoş Chitic, nu vine ca un instrument de luptă necesar în campania internă a PNL.

Mai ales că Dragoş Chitic a declarat anul trecut, referitor la acest subiect, că a plecat din partid tocmai pentru că n-ar fi fost de acord ca Andrei Carabelea să candideze.