2.5 C
Piatra Neamț
luni, decembrie 6, 2021

Dispăruţi din centrele de plasament

Politică

Liviu Dragnea a devoalat încă din 2019 jaful din energie! Un adevăr neluat în seamă şi care ne costă dramatic(Emilia Arcan, preşedinta APP Neamţ)

"Haideți să ne amintim împreună cât adevăr spunea președintele Liviu Dragnea, despre jaful din România …!Dar, din...

Emilia Arcan (A.P.P. Neamţ): La mulți ani, dragi români! La mulți ani, dragi nemțeni!

De ziua noastră, a tuturor romanilor, transmit un gând bun şi un sincer “La mulți Ani!” românilor de pretutindeni și nemțenilor mei...

Remus Munteanu(PSD): LANSĂM PROGRAMUL DE GUVERNARE! Marţi, ora 18

Deputatul PSD de Neamţ, Remus Munteanu, informează pietrenii despre lansarea Programului de Guvernare a PSD, în...

Bogdan Gavrilescu dă asigurări că PMP nu va ieşi din scena politică, dar nu exclude colaborarea cu PNL

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Neamţ, Bogdan Gavrilescu a declarat astăzi într-o emisiune TV, că "PMP nu se uneşte cu nimeni!", dar că...

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului Răducanu Constantin Aramis, de 14 ani, dispărut la data de 17 mai 2021.

La data de  17 mai a.c., polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi, cu privire la faptul că minorul RĂDUCANU CONSTANTIN ARAMIS, în vârstă de 14 ani, din Piatra Neamț, a părăsit voluntar  Centrul de asistenţă socială în care se afla şi nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1.50 metri, păr blond, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu  o bluză de training de culoare neagră, pantalon tip blug de culoare crem, încălțăminte tip sport de culoare portocaliu cu negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

*****

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț desfășoară activități de căutare în vederea depistării numitului BELEI VASILE CRISTIAN, de 14 de ani.


Astăzi, 18 mai, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentanții Centrului Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități Piatra Neamț cu privire la faptul că, minorul BELEI VASILE CRISTIAN, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar centrul la data de 17 mai 2021 și nu a revenit până în prezent.
Semnalmente: înălţime – 1,79 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr vopsit negru cu șuvițe blond-albastre. 
La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu bluză și pantaloni tip trening negri, pe cap purta o pălărie, fiind încălțat cu adidași negri.
Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurare activități specifice în vederea depistării minorului.
Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

SJU Piatra Neamţ/Situaţia persoanelor infectate cu SARS Cov2

Sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ 82 de persoane infectate cu SAS Cov 2 şi 21 de persoane suspecte,...

Hram(Sf. Nicolae) şi sărbătoare în micuţa biserică – bijuterie din Băluşeşti

Biserica cu hramul Sf. Nicolae şi-a întâmpinat, ieri, oaspeţii, în sărbătoarea Sf Nicolae, patronul spiritual al lăcaşului de cult.

Locuri de muncă în Neamţ în această săptămână(Document AJOFM)

Zona Piatra-Neamț Denumire loc de muncaNr locuriAGENT DE SECURITATE1AMBALATOR MANUAL4AMBALATOR MANUAL2CASIER5COFETAR2CROITOR2CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA2ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII1FACTOR...

Remus Munteanu(deputat)/Felicitare de Sf. Nicolae

Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Nicolae, cunoscut ca protector în special al celor tineri, devenit peste veacuri...

Piatra Neamţ/Poliţia a prins tâlharii din staţia de autobuz

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18:30,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin SNUAU...