6 C
Piatra Neamț
vineri, martie 1, 2024

O poveste de succes: De la Teologie la Casa Regală, până la 6AM CEREMONY

Politică

Schema lui Carabelea nu a funcționat astăzi: Viceprimarul Alin Lehăduș rămâne pe funcție!

În spațiul public se știe că primarul Andrei Carabelea a fost profund deranjat de declarațiile viceprimarului Alin Lehăduș, pe care le-a considerat ofensatoare. Imediat după aceste declarații, au fost găsite pretextele administrative pentru care Lehăduș nu mai corespunde ca viceprimar.

Delegație nemțeană, prezentă la semnarea contractului de lucrări pentru cel mai mare spital de urgență al Moldovei

Contractele pentru construirea celor două spitale regionale Iaşi şi Cluj, cu bani din PNRR, au fost semnate ieri, la Guvern.

Senatorul Sorin Lavric(AUR) vrea președinția Consiliului Județean

Senatorul AUR, Sorin Lavric, și-a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura în cursa pentru președinția Consiliului Județean Neamț, din...

Primarul de Roznov a trecut la PSD! Îl susțin cu toată tăria pe Daniel Harpa, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Lovitură grea pentru PNL Neamț, care pierde un primar important, Vasile Pavăl de la Roznov, care a ales tabăra PSD și mai...

Peste 1000 miri îmbrăcați în ultimii 3 ani și tot atâtea emoții de bucurie!

“Iubesc la nebunie ce fac și sunt bucuros să particip la cele mai importante evenimente din viața multor bărbați!”

Este povestea de succes a unui tânăr nemţean, Andrei Roca, pornită de la Liceul Teologic Piatra Neamţ, cu un vis. Ar fi putut să-şi ducă până la capăt acel vis şi îl duce, dar în alt fel. Pe parcurs şi-a descoperit un alt talent: e omul care îmbracă mirii! Şi o face cu profesionalism şi artă, şi, mai ales, cu dragoste, cum ne spune chiar el:

Iubesc la nebunie ce fac și sunt bucuros să particip la cele mai importante evenimente din viața multor bărbați. Mi-am dat seama de-a lungul timpului că atunci când ascult clientul, mai important este să ascult emoția din spatele cuvintelor. Este acea emoție care vrea să spună de fapt: ”Andrei, vreau să pui pe mine costumul care mi se potrivește cel mai bine”. El își pune toată încrederea în mine chiar dacă mă cunoaște de câteva secunde, aici e toată frumusețea și responsabilitatea din acest ”târg”. Într-o lume în care încrederea se acordă foarte greu, totuși eu am parte zilnic de oameni care îmi oferă credit. Iar pasiunea mea se transformă într-o misiune extraordinară, îmi pun pe masă toate cunoștințele pentru a ajunge la rezultatul cel mai bun.

 

Referitor la cealaltă parte, sau la celălalt ”costum”, cum îmi place mie să-l numesc, pot spune că m-a ajutat foarte mult faptul că am terminat Seminarul Teologic (Piatra Neamț) și Facultatea de Teologie (București). În acești ani ai teologiei am înțeles cât de important este să asculți, să înțelegi omul din fața ta și că menirea noastră este să ne ajutăm aproapele în orice împrejurare cu ce putem fiecare. Așa cum îmi spunea un părinte: ”Andrei, acum e momentul ca tu să îmbraci oamenii frumos!”.

După o perioadă în care m-am dezvoltat foarte frumos la 6AM LOOK Piatra Neamț, alături de o echipă fantastică, am plecat mai departe în misiunea mea.

În prezent, manageriez magazinul 6AM CEREMONY BRAȘOV pe care vă invit să-l vizitați atât fizic, cât și online https://www.facebook.com/6amceremonybrasov.

     

.

 

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

Schema lui Carabelea nu a funcționat astăzi: Viceprimarul Alin Lehăduș rămâne pe funcție!

În spațiul public se știe că primarul Andrei Carabelea a fost profund deranjat de declarațiile viceprimarului Alin Lehăduș, pe care le-a considerat ofensatoare. Imediat după aceste declarații, au fost găsite pretextele administrative pentru care Lehăduș nu mai corespunde ca viceprimar.

Dimișcă, Poveste fără sfârșit…

LAURENȚIU DIMIȘCĂ Galeriile de Artă „Lascăr Vorel” din Piatra-Neamț, vă invită să întâmpinați sosirea primăverii vizitând  expoziția „Poveste fără...

Daniel Harpa: Echipa PSD Neamț vă dorește primăvară frumoasă!

Dragi locuitori ai județului Neamț, echipa social-democrată vă urează cu prilejul zilei de 1 Martie ca toate visele să vă înflorească în...

Tânărul șofer din accidentul de azi noapte de la Petricani, nu a mai putut fi salvat

Cu tot efortul celor de la SMURD, deși i s-au făcut manevre de resuscitare și a fost transportat cu semne vitale la...

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp la Bicaz

La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Sericiului Rutier-BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la...