17 C
Piatra Neamț
duminică, iunie 20, 2021

Început elegant de pre-campanie a senatoarei Emilia Arcan

Politică

Carabelea, primul atac public la Chitic: “Nu veți mai vedea primarul plecând cu bagaje și oameni de la PNL la un alt partid”

Intrat în cursa pentru conducerea PNL Piatra Neamţ, primarul Andrei Carabelea a lansat public primul atac la fostul primar Dragoş Chitic, după...

Remus Munteanu despre moţiunea Ghinea: PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul!

„PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul la moțiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul ZERO Ghinea!...

Andrei Carabelea vrea un PNL puternic la Piatra Neamţ, “nu o organizație rănită de orgolii și ambiții personale”

După anunţul făcut de prefectul George Lazăr privind candidatura primarului Andrei Carabelea la preşedinţia organizaţiei PNL Piatra Neamţ, primarul vine cu precizări...

Doi candidaţi la şefia organizaţiei PNL Piatra Neamţ. Candidaturi făcute publice în aceeaşi zi

Andrei Carabelea şi Vasile Panaite sunt liberalii care şi-au anunţat candidatura la preşedinţia PNL Piatra Neamţ.

📌Experiență📌Integritate📌Viziune!

este titlul prin care senatoarea Emilia Arcan îşi anunţă candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ la alegerile din 27 septembrie; un debut elegant care promite o campanie curată, neînveninată, până la urmă, civilizată (n.r).

Sunt mai mult decât niște simple cuvinte.
Sunt reperele unei cariere politice în slujba nemțenilor.

V-am reprezentat atât la Consiliul Județean cât și în Parlamentul României cu cinste, onoare, corectitudine și implicare, unde am făcut tot ceea ce mi-a stat în putere să vă reprezint.

Trăim vremuri tulburi, în care e nevoie mai mult ca oricând de oameni onești, cu inițiativă, cu viziune și implicare.

Sunt vremuri în care decizia este, mai mult ca oricând, la nivel local. De la începerea școlilor, la programele de sănătate, de dezvoltare locală, totul trebuie decis rapid, pe baze fundamentate.

Este timpul ca Jud.Neamț să se remarce, să își exploateze atuurile umane, economice, turistice, poziția geografică.

Este timpul să atragem bani europeni, să dezvoltăm și să susținem oamenii de afaceri, să ajutăm familiile sărace, cu mulți copii, bătrânii, pe cei aflați în suferință.
Să #construim cu adevărat, nu cu lozinci false.

Astăzi vă anunț, cu determinare, cu mândrie și speranță în bine, că voi candida la președinția Consiliului Județean Neamț, din partea partidului Pro România.

Voi demonstra că se poate!

Că putem fi #ProNeamț#PRONemțeni#PROcetățeni!
Împreună cu echipa mea din PRO Neamț, cu oameni de business, specialiști în administrație, profesori, cadre medicale, dar și oameni simpli, cu mult har și dorință de schimbare, intrăm în această campanie electorală cu speranța că vom ajunge la cât mai mulți dintre dumneavoastră, că vom avea ocazia să vă prezentăm planurile noastre pentru dezvoltarea județului.

Sunt o femeie puternică, o mamă, soție și o bunică fericită. Vreau ca, împreună cu familia mea și cu dumneavoastră să trăim într-un județ prosper, cu un nivel de trai în creștere și cu o viziune clară despre viitor.

Vă mulțumesc, de pe acum, pentru suportul dumneavoastră și vă asigur că voi rămâne același om corect, cu respect și iubire de oameni, dăruit în slujba comunității nemțene!

#experiență#integritate#viziune#PRONeamt#PRORomania#PROEmiliaARCANlacjneamt

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

Neamţ, ploi abundente. Avertizare meteo în această dimineaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţă, două avertizăre meteo - cod galben şi cod portocaliu - valabile pentru...

O persoană a murit, mai multe locuinţe au fost inundate, aproape 3000 de oameni au rămas fără curent electric după furtuna de aseară

sâmbătă, 19 iunie, ora 8: La această oră, ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emis pentru județul Neamț, Delgaz Grid...

Astăzi, Moşii de Vară; sărbătoarea precede Rusaliile

POMENIREA MORȚILOR - MOȘII DE VARĂ Biserica Ortodoxă a ales această zi de pomenire atât pentru drepţii din Vechiul Testament, care au "adormit" fără să-l...

O persoană se află în resuscitare după ce a scăpat de viitură la Gârcina. Locuinţe şi curţi inundate(actualizare)

Foarte multe apeluri la 112 după ploaia din această seară, care solicită intervenţia pompierilor (salvatorilor) de la ISU Neamţ.

De Rusalii, program extins la centrele de vaccinare din Piatra-Neamț

Luni 21 iunie, în a doua zi de Rusalii, va fi posibilă vaccinarea fără programare la centrul drive-thru...