Zeul Bachus anunţă astăzi „Aventura Vinului la Piatra Neamţ”. Îl veţi întâlni mergând înt-un car, pe străzi! Zeul Bachus anunţă astăzi „Aventura Vinului la Piatra Neamţ”. Îl veţi întâlni mergând înt-un car, pe străzi!
Astăzi, începând de la ora 16,00, pietrenii îl vor putea întâlni pe străzi pe Zeul Bachus, cel care poartă vestea primului festival al vinului... Zeul Bachus anunţă astăzi „Aventura Vinului la Piatra Neamţ”. Îl veţi întâlni mergând înt-un car, pe străzi!

Astăzi, începând de la ora 16,00, pietrenii îl vor putea întâlni pe străzi pe Zeul Bachus, cel care poartă vestea primului festival al vinului la Piatra Neamţ!

Cocoşul de Aur, organizatorul evenimentului, pregăteşte acest festival la milimetru, cum spun organizatorii. Va fi vin bun dar şi atmosferă pe măsură: Centrul pentru Cultură „Carmen Saeculare”, formația de muzica lăutărească și dansuri!

Bachus și 7 nimfe reprezentând Cramele se vor plimba cu un car reprezentativ pe străzile din Piatra Neamţ, anunţând prima mare aventură a vinului la Piatra Neamţ!

TRASEUL LUI BACHUS: Baza Hipică-Muzeul de Istorie- Cocoşul de Aur-Teatrul Tineretului- Cartierul Dărmăneşti- Cocoşul de Aur.

Maestru de ceremonii: Costache Lupu

Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie, la Cocoşul de Aur – în incinta Restaurantului UNIC, şi va aduce pentru dumneavoastră 7 crame de vin mare: Hermeziu, Recaş, Cricova, Jidvei, Cotnari, Serve, Avereşti.
Cocoşul de Aur va avea în punguţa sa de toate: batal la proţap, pastramă de oaie, mici şi brânzeturi pentru toate gusturile.
În faţa dvs. se vor zdrobi bobiţele de struguri şi va curge mustul dulce.
7 CRAME cu cele mai bune vinuri de pe piaţa românească, apreciate în toată lumea, doar la Cocoşul de Aur!

Viaţa Nemţeană