Zece mii de nemţeni au participat la mitingul PSD de la Iaşi. Ce spune Ziarul de Iaşi că au făcut nemţenii acolo? Zece mii de nemţeni au participat la mitingul PSD de la Iaşi. Ce spune Ziarul de Iaşi că au făcut nemţenii acolo?
Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat pe pagina sa de socializare că la Iaşi, în Piaţa Unirii, au participat zece mii de nemţeni.... Zece mii de nemţeni au participat la mitingul PSD de la Iaşi. Ce spune Ziarul de Iaşi că au făcut nemţenii acolo?

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat pe pagina sa de socializare că la Iaşi, în Piaţa Unirii, au participat zece mii de nemţeni.

„Am simțit ieri o emoție și o bucurie fără seamăn! Am fost zeci de mii de oameni în Piața Unirii din Iași pentru a sărbători Ziua Independenței României. Dar și Ziua Europei.

Eu, personal, am avut mai multe motive de bucurie: am avut alături aproape zece mii de nemțeni, de care sunt extrem de mândru și cărora le mulțumesc!”, scrie preşedintele PSD Neamţ.

„16:40 – Veselie mare in randul simpatizantilor PSD veniti din Neamt. Incercand sa isi ocupe timpul cu ceva pana cand liderii social democrati ajung la Iasi si va incepe mitingul, acestia au inceput sa danseze”, titrează ziare.com, citând Ziarul de Iaşi.

Viaţa Nemţeană