XDATA SOFT iscă scandal mare pe parcarea de la UNIC. Vasile Ouatu: „Îi dau în judecată!” XDATA SOFT iscă scandal mare pe parcarea de la UNIC. Vasile Ouatu: „Îi dau în judecată!”
Şi aşa înjurată de toată lumea, fie din Piatra Neamţ, fie de turişti, societatea care administrează parcările publice din Piatra Neamţ, XDATA SOFT, îi... XDATA SOFT iscă scandal mare pe parcarea de la UNIC. Vasile Ouatu: „Îi dau în judecată!”

Şi aşa înjurată de toată lumea, fie din Piatra Neamţ, fie de turişti, societatea care administrează parcările publice din Piatra Neamţ, XDATA SOFT, îi suflă fostului viceprimar şi fost consilier local Vasile Ouatu, cele 21 de locuri de parcare din faţa complexului Comercial UNIC.

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut peste o oră, în şedinţa Consiliului Local. În proiect se prevede că XDATA SOFT va amenaja 52 de noi locuri de parcare, între care 21 cele de la UNIC.

parcare-unic-5

Respectiva parcare a fost administrată de mai mulţi ani, de SC UNIC şi deservea, în general, clienţii complexului comercial. Vasile Ouatu, administratorul societăţii, a declarat pentru „Viaţa Nemţeană” că „Această parcare este una comercială. Mai rău este că avem contract cu Billa, în care se prevede că toţi clienţii de la Billa să nu plătească parcarea. Veneau cu bonul de la Billa şi parcau gratis. Acum, nu ştiu ce o să se întâmple. Poate că Billa îşi ia jucăriile şi pleacă!”.

Enervat la culme, Vasile Ouatu a declarat că vina aparţine Primărei. Ne abţinem în a publica unele declaraţii, nu tocmai favorabile acestei onorate instituţii şi societăţii care va administra parcările din faţa UNIC, ci doar faptul că Vasile Ouatu a ridicat tonul ferm şi a spus: „Dăm Primăria în judecată, suntem, în faţa strângerii probelor!”. 

Bineînţeles, titlul ar putea suna şi aşa „Fost viceprimar, dă Primăria în judecată”. O primărie care se vede că nu prea are nostalgia celui care a lucrat de vreo 15 ani în ea.
(foto: ziarpiatraneamt.ro)

COMENTARII

Mihai Dinvale Problema cu parcarile trebuie atacata la CURTEA CONSTITUTIONALA!!!!!…….Nu este CONSTITUTIONAL,sa-mi sechestrezi PROPRIETATEA(blocarea rotilor)………IN ce tara se mai practica?………e normal daca am incalcat legea sa platesc amenda!!!!………..CRED CA SI O PLANGERE ,AUNUI CETATEAN LA …UE…..ar rezolva problema!!!!…..

Viaţa Nemţeană