Vremea în Piatra Neamţ Vremea în Piatra Neamţ
În Piatra Neamț, vremea se va apropia de normalul termic al perioadei, cu temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius. Cerul va... Vremea în Piatra Neamţ

În Piatra Neamț, vremea se va apropia de normalul termic al perioadei, cu temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil. Noaptea, minima aerului se va situa între 11 și 14 grade Celsius. Vântul va sufla slab la moderat.

Astăzi, cald. La ora prânzului vor fi 22 de grade Celsius. Luni se vor înregistra temperaturi de până la 24 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin.

În Moldova, temperatura va fi în general în jurul celor normale pentru această perioadă din an, cu maxime situate între 18-22 de grade Celsius. Minimele nocturne vor fi în marea lor majoritate ușor mai mari față de mediile multianuale, respectiv între 8-12 grade Celsius. După o ușoară creștere de temperatură prognozată pentru perioada 28 septembrie – 2 octombrie, este estimată o răcire a vremii spre sfârșitul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 30 septembrie.

Viaţa Nemţeană