Până pe 24 februarie pot fi votaţi profesioniştii din asistenţa socială din Neamţ, acţiune care are loc în cadrul competiţiei pentru premiile ce vor...

Până pe 24 februarie pot fi votaţi profesioniştii din asistenţa socială din Neamţ, acţiune care are loc în cadrul competiţiei pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a a VII-a ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2020.

Vot pentru Sotir Aurelia, aici: https://poll.cnasr.ro/poll/8

Din judeţul Neamţ, este nominalizat la Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării/minorităţi – Aurelia Sotir, mediator sanitar care şi-a dedicat profesia şi pasiunea împotriva discriminării romilor şi a educării acestora pe diferite proiecte.

Vot pentru Sotir Aurelia, aici: https://poll.cnasr.ro/poll/8

Aurelia Sotir lucrează în prezent pe un proiect finanțat de Ministerul Sănătății la Primăria Boghicea, Neamţ.

Din octombrie 2002 şi până în prezent, Aurelia Sotir, în incursiunea sa profesională, a luptat împotriva mentalităţilor, a pus suflet într-o meserie de care mulţi s-au ferit şi în care, de multe ori, a avut şi satisfacţii.

A înţeles că totul porneşte de la educaţie şi a început acest drum anevoios împotriva discriminării, începând cu ea însăşi şi apoi cu alţii, într-o manieră profesionistă.

În 2017 a participat la un seminar organizat pentru populaţia romă la Văleni, unde sunt nevoi speciale în care Aurelia Sotir, asistent social și mediator sanitar calificat, împreună cu personal de specialitate, au reușit să aducă în atenția familiilor de romi manifestările unei boli perfide, care este tensiunea arterială.

Vot pentru Sotir Aurelia, aici: https://poll.cnasr.ro/poll/8

A inceput ca mediator sanitar si a activat în această fucţie în perioadele 2002-2005, 2012-2014, 2015-2018. În perioada 2005- 2011 a fost referent în cadrul Primăriei Piatra Neamţ , Serviciul de Protectie Socială. În anul 2018 a fost  expert extern la AJOFM Neamt iar astăzi este mediator sanitar într-un nou proiect. Să-i dăm votul nostru!

Viaţa Nemţeană