Voinicul care şi-a bătut prietena, săltat de poliţişti. Va fi trimis după gratii pentru încălcarea unei hotărâri judecătoreşti Voinicul care şi-a bătut prietena, săltat de poliţişti. Va fi trimis după gratii pentru încălcarea unei hotărâri judecătoreşti
Un bărbat, de 51 de ani, din Cordun a fost reținut de polițiști, după ce ar fi lovit-o pe concubina sa și ar fi... Voinicul care şi-a bătut prietena, săltat de poliţişti. Va fi trimis după gratii pentru încălcarea unei hotărâri judecătoreşti

Un bărbat, de 51 de ani, din Cordun a fost reținut de polițiști, după ce ar fi lovit-o pe concubina sa și ar fi încălcat de trei ori ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman împotriva sa.

La data de 26 martie a.c., în urma probării activității infracționale, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cordun au reținut un bărbat, de 51 de ani, din Cordun, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 20 martie a.c., acesta ar fi lovit-o cu pumnii pe concubina sa, de 55 de ani, din Cordun. De asemenea, la data de 22, 23 și 25 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în imobilul acesteia, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Roman, prin care avea obligația de a păstra o distanță de minim 200 de metri față de locuința sa.

Polițiștii au reunit dosarele de cercetare penală, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 ore.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Viaţa Nemţeană