VISĂTORUL în Campania Națională „Artiștii pentru Artiști VISĂTORUL în Campania Națională „Artiștii pentru Artiști
Producția Teatrului Tineretului – VISĂTORUL după Ian McEwan, un spectacol-concert de Ada Milea – din data de 17 martie, ora 19.00, se joacă în... VISĂTORUL în Campania Națională „Artiștii pentru Artiști

Producția Teatrului Tineretului – VISĂTORUL după Ian McEwan, un spectacol-concert de Ada Milea – din data de 17 martie, ora 19.00, se joacă în cadrul Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI organizată de UNITER. Campania, aflată la cea de-a 18-a ediție, este dedicată sprijinirii artiştilor de orice vârstă, din toată țara, cu probleme de sănătate şi de existenţă.

Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie și aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei.

Ambasadorii de anul acesta ai Campaniei sunt actorii Emilia Popescu și Marius Manole şi vă invită să luaţi parte la schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate (puteţi vedea mesajele video ale ambasadorilor pe site-ul www.uniter.ro).

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin.

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!(Comunicat de presă T.T.)

Viaţa Nemţeană