Viceprimarul de Piatra Neamţ, faţă cu realitatea Viceprimarul de Piatra Neamţ, faţă cu realitatea
Bogdan Gavrilescu, viceprimarul oraşului şi preşedinte PMP, a realizat că cea mai bună imagine se face în stradă, faţă în faţă cu oamenii. Gavrilescu... Viceprimarul de Piatra Neamţ, faţă cu realitatea

Bogdan Gavrilescu, viceprimarul oraşului şi preşedinte PMP, a realizat că cea mai bună imagine se face în stradă, faţă în faţă cu oamenii. Gavrilescu n-a cărat sigla de partid cu el, deci nu-l putem suspecta de campanie mascată, nici pe stradă, şi nici în informarea pe care a postat-o pe pagina sa personală, modalitate de comunicare tot mai des preferată de viceprimar.

Ce a aflat?

„(…)toaletarea și curațenia de primăvară, colectarea selectivă a deșeurile și noile puncte de colectare a gunoaielor pe bază de cartelă sau starea drumurilor din oraș. De asemenea, au fost dezbătute și proiectele ce vizează reabilitarea Creșei din Mărăței și redeschiderea Pieței din zonă. O altă problemă stringentă este aceea legată de sistarea apei potabile, la un bloc ce a acumulat datorii foarte mari”.

Din Mărăţei, echipa viceprimarului va merge prin cartierele Precista, Speranța și Dărmănești. Cât despre echipă – Cristian Sauciuc – directorul  Sc Salubritas, Ionuț Alin Moroșanu – directorul SC Parking, dar și consilierii locali Gabriel Apetreii și Florin Dumă.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.