Viceprimarul de Piatra Neamţ, faţă cu realitatea Viceprimarul de Piatra Neamţ, faţă cu realitatea
Bogdan Gavrilescu, viceprimarul oraşului şi preşedinte PMP, a realizat că cea mai bună imagine se face în stradă, faţă în faţă cu oamenii. Gavrilescu... Viceprimarul de Piatra Neamţ, faţă cu realitatea

Bogdan Gavrilescu, viceprimarul oraşului şi preşedinte PMP, a realizat că cea mai bună imagine se face în stradă, faţă în faţă cu oamenii. Gavrilescu n-a cărat sigla de partid cu el, deci nu-l putem suspecta de campanie mascată, nici pe stradă, şi nici în informarea pe care a postat-o pe pagina sa personală, modalitate de comunicare tot mai des preferată de viceprimar.

Ce a aflat?

„(…)toaletarea și curațenia de primăvară, colectarea selectivă a deșeurile și noile puncte de colectare a gunoaielor pe bază de cartelă sau starea drumurilor din oraș. De asemenea, au fost dezbătute și proiectele ce vizează reabilitarea Creșei din Mărăței și redeschiderea Pieței din zonă. O altă problemă stringentă este aceea legată de sistarea apei potabile, la un bloc ce a acumulat datorii foarte mari”.

Din Mărăţei, echipa viceprimarului va merge prin cartierele Precista, Speranța și Dărmănești. Cât despre echipă – Cristian Sauciuc – directorul  Sc Salubritas, Ionuț Alin Moroșanu – directorul SC Parking, dar și consilierii locali Gabriel Apetreii și Florin Dumă.

Viaţa Nemţeană