USR Piatra Neamţ, o filială cu 50 de membri şi 10.000 de voturi. Organizaţia locală îşi asumă total victoria. USR Piatra Neamţ, o filială cu 50 de membri şi 10.000 de voturi. Organizaţia locală îşi asumă total victoria.
Primim de la USR Piatra Neamţ un comunicat de presă, al doilea de mult timp, privind rezultatele USR la Piatra Neamţ, neaşteptate şi pentru... USR Piatra Neamţ, o filială cu 50 de membri şi 10.000 de voturi. Organizaţia locală îşi asumă total victoria.

Primim de la USR Piatra Neamţ un comunicat de presă, al doilea de mult timp, privind rezultatele USR la Piatra Neamţ, neaşteptate şi pentru noi, dar aproape sigur chiar şi pentru filiala municipală USR, al cărei preşedinte, aşa vechi cum suntem de când scriem despre politicienii locali, a trebuit să îl căutăm pe google.

Comunicatul pe care, din respect pentru meserie, îl vom publica mai jos integral, ne spune că „Fiecare vot din cele peste 10.000 obținute în Piatra Neamț a fost câștigat de echipele USR și PLUS, nu a venit din inerție!”. 

Ploconul naţional căzut asupra USR-iştilor pietreni rezultat din votul de blam dat PSD-ului  dar şi altor partide tradiţionale nu este luat în calcul, victoria surprinzătoare de la Piatra Neamţ este asumată de echipa locală în totalitate, „a fost un efort de zi cu zi al echipei USR, în ultimele trei luni, din iarnă încoace, în stradă, printre cetățeni”, spune comunicatul.

Aşa o fi fost, doar că au fost extrem de discreţi. Oricum, în totalitate, la nivel naţional, partidul merită felicitat. Inerţie, vot de blam, campanie electorală, orice ar fi fost, iată, USR a ţâşnit printre celelalte partide dându-le serios de gândit.

N.A: Pe google am aflat că preşedintele filialei locale se numeşte Ovidiu Stoian. Şi că filiala locală număra, la 17 martie 2019, deci cu două luni înainte de alegeri, 50 de membri.

Comunicat de presă

27 mai 2019

Peste 10.000 de votanți din Piatra Neamț au ales Alianța 2020!

Alianța dintre Uniunea Salvați România (USR) și PLUS a obținut un scor impresionant în Piatra Neamț la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, circa 24%, depășind în capitala județului și Partidul Național Liberal, și Partidul Social-Democrat.

În ciuda faptului că USR nu este reprezentat în acest moment în Consiliul Local, iar filiala locală împlinește abia trei ani de existență, mobilizarea echipei de campanie, a membrilor și simpatizanților a fost exemplară și ne-am bucurat constant de colaborarea cu colegii de la PLUS. A fost un efort de zi cu zi al echipei USR, în ultimele trei luni, din iarnă încoace, în stradă, printre cetățeni. Fiecare vot din cele peste 10.000 obținute în Piatra Neamț a fost câștigat de echipele USR și PLUS, nu a venit din inerție. Fiecare vot are în spate multă muncă, dedicație și timp departe de familie. Românii din toată țara și din diaspora s-au mobilizat să transmită un mesaj pentru schimbare, iar pietrenii n-au făcut o notă discordantă.

Noi, cei din USR, le promitem celor care ne-au votat că le vom onora încrederea și vom merge mai departe. Vom continua să fim activi, vom continua să fim în slujba cetățenilor, vom continua să fim în stradă. Pentru că știm, acum, că avem șansa să câștigăm, în 2020, primăria Piatra Neamț și majoritatea în Consiliul Local, ne vom lupta pentru asta și pentru a face din municipiul nostru un oraș de care să fim cu toții mândri.

Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în viitorul municipiului Piatra Neamț!

 

Viaţa Nemţeană