Una după alta: a furat o maşină, a încălcat măsura controlului judiciar şi a fost prins de poliţie Una după alta: a furat o maşină, a încălcat măsura controlului judiciar şi a fost prins de poliţie
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă. La... Una după alta: a furat o maşină, a încălcat măsura controlului judiciar şi a fost prins de poliţie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un tânăr, de 27 de ani, din Bârgăuani, pe numele căruia Judecătoria Piatra Neamț a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Întrucât cel în cauză nu a respectat măsura dispusă de instanță, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii l-au condus şi depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Viaţa Nemţeană