Un nou termen pe dosarul Cheile Bicazului: Prefectul de Neamţ acuză dezinteres total din partea fostei conduceri! Un nou termen pe dosarul Cheile Bicazului: Prefectul de Neamţ acuză dezinteres total din partea fostei conduceri!
Dosarul limitei de hotar Cheile Bicazului – Municipiul Gheorgheni, are un nou termen în data de 19 februarie 2020, la Curtea de Apel Ploiești.... Un nou termen pe dosarul Cheile Bicazului: Prefectul de Neamţ acuză dezinteres total din partea fostei conduceri!

Dosarul limitei de hotar Cheile Bicazului – Municipiul Gheorgheni, are un nou termen în data de 19 februarie 2020, la Curtea de Apel Ploiești.

Judeţul Neamţ a pierdut în instanţă acest hotar în favoarea judeţului Harghita. Prefectul de Neamţ, avocatul George Lazăr, a reluat subiectul în cadrul unei conferinţe de presă, după ce, anul trecut, l-a dezbătut pe larg în media, în calitate de avocat: „Voi merge personal la acest termen de judecată alături de primarul din Bicaz-Chei, însoțiți de domnul director Simion Stâncel al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Neamţ, pentru a face o apărare calificată. Consider că este bine și corect să ne apărăm cu șansă și să câștigăm acest proces. Am facut toate demersurile legale la această oră, ne-am pus de comun acord cu toate instituțiile, primarul comunei și secretarul, alături de juriștii de la Consiliul Județean – avem o strategie comună în a ne susține cauza la curtea de apel. Ar trebuie să fie un proces câștigat! Mai vreau să menționez că interesul a fost destul de mic, chiar minor pentru a ne apăra în ultimii cinci ani, și instituția prefectului nu a făcut act de prezență la niciun proces. Cine a condus această instituție și modul prin care s-a prezentat este rușinos!”, a declarat Prefectul județului,  George Lazăr.

Viaţa Nemţeană