Un nou pavilion la Spitalul Judeţean Neamţ Un nou pavilion la Spitalul Judeţean Neamţ
Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț va avea un pavilion Secții Medicale și se vor crea spații destinate personalului medical, pentru buna desfășurare a activității,... Un nou pavilion la Spitalul Judeţean Neamţ

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț va avea un pavilion Secții Medicale și se vor crea spații destinate personalului medical, pentru buna desfășurare a activității, anunţă preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Suma alocată de Ministerul Dezvoltării figurează în ordinea alocării la poziţia 59, iar banii vin în urma solicitării Consiliului Judeţean Neamţ.

Pavilion Secții Medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț 51.055.425,00

 

Tot pentru Spitalul Judeţean, o altă alocare se referă la supraetejarea Corpului destinat personalului medical:

JUDEŢUL NEAMŢ prin CONSILIUL JUDEŢEAN NEAMŢ Supraetajare Corp B1 – Spaţii destinate personalului medical 6.294.481,00

„Aveți încredere, dragi nemțeni, în ceea ce v-am garantat când m-ați mandatat să vă reprezint: programul meu este să dezvolt județul, cu ajutorul colegilor de la guvernare! Este o prioritate pentru mine să aduc la Neamț finanțare pentru proiectele pe care vi le-am promis și ma voi preocupa în permanență să atrag bani în județ, fie de la nivel guvernamental, fie de la nivelul Uniunii Europene„, a declarat Ionel Arsene, după ce Neamţul a primit, ieri, de la Ministerul Dezvotării, cea mai mare alocare bugetară de până acum.

Viaţa Nemţeană